MagazínPřístřešek jako ochrana v zimním období

Přístřešek se i v zimním období stává vhodným řešením při ochraně automobilu před chladným počasím. Střecha z polykarbonátu zvládne sněhovou pokrývku o váze 60 až 150 Kg/m². Zároveň odolá také větru o rychlosti vichřice či orkánu. Cena i rozměry jsou absolutně variabilní.

Japonský design, vysoká odolnost a varianta pro jedno i více aut. Takový je přístřešek série KWC. Konstrukce z eloxovaného hliníku si uchová svůj lesk po řadu let. Stavba je doplněna o střeštní krytinu v podobě plného lexanu. Ten svým vzhledem připomíná sklo, ovšem svojí povahou přináší vynikající izolační vlastnosti. 

Proti slunci 

Zastřešení je vybavené UV filtrem s téměř 100% ochranou před zářením. Zároveň je zajištěna vysoká světelná propustnost materiálu. V každé době je tak uvnitř přístřešku dostatečný přísun světla. Tímto je vytvořen maximální komfort pro automobil. Ten je chráněn před blednutím laku. 
 

Pro dvě auta

Přístřešek pro auto série KWC lze vytvořit v jakýchkoliv rozměrech. Je tak možné postavit variantu pro dva automobily. Jedná se o designovou variantu v šedé barvě v kombinaci s hnědými lištami. Univerzální vzhled zapadne ke každému okolí a architektonicky obohatí celé místo. 
 

Podívejte se na odolnost přístřešku pro auto série KWC