MagazínPředstavujeme mobilní dům ALEX, novinku v naší nabídce

Poptávka po mobilních domech se neustále zvyšuje. Důvodem je kvalita použitých materiálů, šetrnost k přírodě a široká variabilita. Jen za poslední rok jsme prodali více než 30 mobilních domů pro soukromé i komerční účely. Na podzim jsme tak rozšířili nabídku o další typy. Klientům zároveň obstaráme stavbu zcela na klíč, a to včetně zajištění interiéru a fasády.

S rostoucí cenou rezidenčních bytů a stavebních pozemku se mobilní domy stávají oblíbenou variantou celoročního bydlení. Jejich pořizovací cena je dostupná pro každého. Roční provozní náklady jsou ve většině případu nižší než u klasického zděného řešení.

Novinka v naší nabídce

Praktické dispozice, kvalitní zpracování a rychlá montáž. Mobilní domy ALEX jsou vhodné jako celoroční bydlení, víkendová chalupa či prostor pro komerční účely. Konstrukce zcela odpovídá evropským předpisům a standardům. Všechny typy jsou opatřeny kvalitním zateplovacím systémem. 

Šetrný dům na klíč

Proces realizace mobilního domu s vámi projdeme od prvotních plánů až po finální úpravy. Stavíme na klíč. Součástí je zateplení, fasáda, interiér i elektrické instalace. Vše kompletně připravíme a propojíme s jednotlivými zařízeními. Všechny použité materiály jsou přírodní povahy a maximálně šetrné ke svému okolí. 

32 m² pro mladý pár

Rychlá výstavba, provoz šetrný k přírodě a realizace zcela na klíč. Mobilní dům ALEX disponuje menší rozlohou 32 m² a nabídne dispozice 3+kk. Vstup vede do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Odtud se dostanete do dvou ložnicí a koupelny. Součástí jsou posuvné stěny, které vam zajistí dostatek světla po celý den. 

43 m² pro rodinu i komerční účely

Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou vévodí mobilnímu domu ALEX. Jeho 43 m² nabídne ještě další dvě místnosti a menší koupelnu. Je vhodný pro mladou rodinu i jako kanceláře pro vaše podnikání. Dvě velké posuvné stěny přinášejí přímý vstup na terasu. Tu lze zastřešit a vytvořit kryté zahradní posezení

60 m² pro multifunkční účely

Celoroční bydlení, komerční budova či víkendová chalupa v obklopení přírody. Mobilní dům ALEX nabízí dostatečné rozměry pro početnější rodinu. Dispozice je možné zvolit ve dvou variantách, a to dle preferencí nového majitele. Tento typ stavby nabízí velkou variabilitu ve svém provedení. 

Pojďte na prohlídku mobilního domu ALEX 60 m²