MagazínChraňte své auto kvalitním materiálem

Přemýšlíte o tom, jakou garáž si vybudovat? Jistě zvažujete různé varianty. Jednou z velmi oblíbených je plechová garáž s omítkou. Nabízí vysoký komfort a navíc i velice dobře vypadá.

Pokud se rozhodnete pro plechovou garáž, potom vězte, že jde opravdu o dobrou volbu. Velmi dobře odpovídá na poměr cena a kvalita. Za rozumný výdaj můžete získat víceúčelový objekt, který se dá použít nejenom ke garážování aut, ale i jako dílna nebo třeba skladiště.

Nepodceňte volbu stěn a střešní krytiny

Je naprosto samozřejmé, že plechové garáže jsou na výběr v desítkách nejrůznějších rozměrů, takže zaručeně najdete přesně takový, který vám bude vyhovovat. Zároveň si můžete vybrat i rovné nebo také profilované stěny. Záleží na vás, co vám přijde jako vhodnější řešení.

Jako střešní krytina se používají trapézové plechy, které jsou velice odolné. Další možností jsou i plechy doplněné imitací střešních tašek. Ty volte v případě pokud chcete vzhled běžné střechy. 

Montáž už za jediný den

Vzhledem k tomu, že jste si zvolili montovanou garáž s omítkou, máte možnost vybrat si z osmi různých odstínů. Díky tomu se dá objekt garáže sladit s domem a okolím. Sedlová střecha vypadá lépe, než klasická plochá.

Můžete si rovněž vybrat také dvojgaráž vybavenou výklopnými či sekčními vraty. Největší devizou plechových garáží je nulová údržba, velice dlouhá životnost a také maximální odolnost. Montáž je velice jednoduchá, nepotřebujete k ní žádnou těžkou techniku a zvládnete ji za jediný den.
 
Videoprezentace: montované garáže s omítkou
 

Více z kategorie: Garáže