MagazínKam s karavanem na zimu

Karavan je stále vyhledávanějším dopravím prostředkem. Jeho služby jsou neocenitelné, ovšem s parkováním to bývá často složité. Zvláště v době zimního spánku, je třeba ho uložit na místo, kde nebude jeho velikost na obtíž. Kam tedy s ním?

Klasické betonové garáže jsou určeny primárně pro osobní automobily a velikost karavanu může být problematická. Postavit tomu vyhovující objekt může být velmi nákladné. Možná si v takovou chvíli položíte otázku, zda je vůbec nutné mít pro karavan uzavřený prostor. Máte pravdu, není.

Potřebujete větší rozměry

V tomto případě opravdu postačí i přístřešek. Nepůjde ale o ten na auto. V v tomto případě musíte totiž počítat s tím, že karavan je větší a tudíž si žádá i jiné nároky. To ovšem není takový problém. V nabídce jsou totiž přímo dělané přístřešky pro karavany. Ty svými rozměry mohou zcela odpovídat na vaše potřeby. 
 
Podívejte se na nabídku různých přístřešků na auto a karavan
 

Plachty váš vůz ochrání

Vyplatí se volit větší přístřešky i na délku a šířku. Získáváte tak opravdu velký prostor k manévrování, tedy k vjezdu a výjezdu. Můžete pohodlně nakládat a vykládat. Prostě jde po všech stránkách o výhodné a komfortní řešení. Jestliže byste ale rádi, aby váš karavan byl chráněný ještě více, je možné uvažovat i o větším plachtovém přístřešku. Ocelová konstrukce s napnutou plachtou vás také vyjde levněji a kvalitní polyethylenové plachty váš vůz dokonale ochrání

Přístřešky a zastřešení