MagazínPojďte na prohlídku – rodinný dům Nathalie 78 m²

Dřevostavba Nathalie vás osloví svým moderním vzhledem a jednoduchým zpracováním. Vnitřek nabídne 78 m² v populárních dispozicích 3kk. Jeho vnější design perfektně zapadne do rázu okolní zeleně. Vlastnosti jsou navíc maximálně šetrné k přírodě.

Červenohnědá barva dřevěných obkladů a střecha s klenutým stropem a trámy z přírodních materiálů. Rodinný dům Nathalie vyniká svým designem. Jeho roztomilý půvab potěší především okolní přírodu, do které bez problémů zapadne. Pokud jste tak milovníky pestré zahrady je tato stavba ideálním řešením.

Dispozice 3kk

Domu vévodí obývací pokoj s kuchyňským koutem. Dvě další místnosti s ním sousedí a nabídnou možnost si v nich zařídit ložnici, pracovnu či dětský pokoj. Zmíněných 78 m² stačí jak pro mladší pár, tak i menší rodinu. Koupelna je umístěna v samém středu domu. Jedná se o přízemní stavbu, proto je vhodná i pro starší občany, kteří netouží šplhat do druhého patra.

Konstrukce dřevostavby je složená z recyklovatelných SIP panelů. Ty se sestávají ze dvou desek OSB, včetně vrstvy z expandovaného polystyrenu, který perfektně slouží jako izolace a výrazně udržuje teplo, zvuk a odolává ohni či vlhkosti.

Pojdťe na prohlídku a zamilujte se