MagazínPodívejte se na podrobné reportáže o solárních stavbách

Ve spolupráci se serverem tvbydleni.cz jsme připravili sérii reportáži na téma solární zahradní stavby. Dozvíte se vše o funkčnosti, výkonu, možnosti čerpání dotací či vám představíme kompletní nabídku této novinky.

Jako první v České republice jsme integrovali fotovoltaické panely do zastřešení pergol, zimních zahrad a přístřešků pro auto. Vytvořili jsme elegantní řešení, které je velice funkční a svým výkonem se vyrovná fotovoltaice na střeše běžného rodinného domu. Hliníková konstrukce je naší výroby, díky tomu jsme schopni vytvořit variantu zcela na míru. 

Objevte krásu solárních zahradních staveb

s

Solární pergoly

U solárních pergol máte široké možnosti. Rozměry a barevný odstín konstrukce je čistě ve vaší režii. Zastřešení z bezpečnostního skla lze doplnit o fotovoltaické panely, čímž si zajistíte efektivní stínění. Zároveň však zachováte transparentnost. 

Inspirujte se při výběru hliníkové pergoly

 

Solární zimní zahrady 

Hliníkovou pergolu je možné obohatit o boční prosklené stěny a vytvořit sezónní zimní zahradu. Vytvořte si novou místnost v domácnosti, kde můžete trávit téměř celý rok. 

Zimní zahrada se stane skvělou investicí 

Solární přístřešky pro auto

Elektromobilita je aktuální téma a spojení fotovoltaiky a přístřešků pro auto se přímo vybízí. Tento typ stavby můžete postavit u svého domu či jím zakrýt velká parkoviště u obchodních domů i kancelářských budov. 

Multifunkční hliníkové přístřešky pro auto