MagazínPlachtová garáž všech rozměrů

Plachtové garáže nepředstavují pouze levný a snadný způsob, jak ochránit svůj automobil. Jedná se o zcela funkční řešení, které můžete přizpůsobit na míru vašim požadavkům. Stavbu můžete využít jako přenosný sklad pro váš materiál nebo jako prostor pro zazimování motocyklu či zahradní techniky.

Jedinečnou vlastností plachtové gařáže je její jednoduchá montáž. Tu lze zvládnout velmi snadno i bez předchozích zkušeností. Její doba se přitom pohybuje okolo 90 minut. Při realizaci nepotřebujete žádné povolení ani betonové základy. Stavba se kotví do země pomocí šnekových kotev, které ji chrání před odfouknutím větrem. 
 

Za každého počasí

Možnost rychlé montáže však neubírá na její stabilitě a odolnosti. Konstrukce je tvořena rozebiratelným rámem z ocelových trubek a vyztuženou střechou. Při výrobě krycí plachty se využívá tkaného a tepelně spojovaného polyethylenu s UV filtrem, který chrání před nebezpečnými slunečnými paprsky. Proto je garáž vhodná pro sezónní i celoroční využití. 

Variabilní rozměry i umístění

Naprostá mobilita je další výhodou plachtové garáže. Kdykoliv ji lze rozložit, přemístit a opět složit na jiném místě. Její polohu tak můžeme přizpůsobit účelu využití. Přes léto ji například využijeme na otevřeném pozemku jako sklad pro dřevo či sklizenou trávu. Na zimu ji lze přestěhovat blíže domu a zazimovat do ní motocykl či automobil
 

Prohlédnout více z kategorie Plachtové garáže