MagazínPárty stany - pro párty za každého počasí

Chystáte se pořádat párty, svatební hostinu či kulturní akci a obáváte se deštivého počasí? Buďte o krok na před a vyřešte to tím, že si pořídíte party stan.

Chystáte se pořádat párty, svatební hostinu či kulturní akci a obáváte se deštivého počasí? Buďte o krok na před a vyřešte to tím, že si pořídíte party stan

 

Párty stan pro párty za každého počasí

Vrtošivé počasí nás může při přípravách akce řádně potrápit. Není příjemné, když chvíli svítí sluníčko a najednou se přeženou přes vaši zahradu dešťové mraky. Party stan je vhodné si pořídit především, když pořádáte pravidelné akce. Hosty ochrání při prudkém slunci i naopak při dešti. 
 
Výhodou party stanů je jejich efektivita, široké možnosti využití, jednoduchá montáž i demontáž, různé rozměry. Vyrábí se z ocelové konstrukce a potah je vyroben z polyesteru. Party stany jsou nepromokavé. 
 

Jak vybrat párty stan

Párty stan vybírejte podle velikosti a počtu hostů, které na party zvete. Někomu postačí malý stan o velikosti 10 m2, jiný potřebuje prostor mnohem větší. Oblíbené jsou párty stany ve tvaru hvězdy nebo typického čtvercového půdorysu.  Stan umožní snadný pohyb a vejde se do něj také občerstvení, stoly i židle. Na opravdu velké firemní akce či rodinné oslavy a svatby se hodí stany o rozměrech 4x8 nebo 6x12 m. 
 
Kvalitu stanu ovlivňuje také gramáž plachet. Pro častější využití party stanu jsou vhodné plachty s vyšší gramáží, které jsou také kvalitnější. 
 
Podle konstrukce se párty stany dělí na klasické a nůžkové. Nůžková konstrukce se hodí pro profesionální řešení, konstrukce je mnohem stabilnější, jednoduše se skládá a je snadný na převoz. Počítejte také s vyšší pořizovací cenou.  Klasická konstrukce se hodí pro krátkodobé řešení či pro občasné využití. 
 
Jednotlivé varianty párty stanů lze vybírat v různých barvách. Snadno je přizpůsobíte vzhledu zahrady i typu akce.