MagazínOcelový přístřešek zaujme svojí nenápadností

Jedná se o moderní, luxusní a praktické řešení. Přístřešek z oceli má neocenitelné vlastnosti. Kromě dlouhé životnosti nabídne dokonalý design, který doslova splyne s domem. Navíc ochrání automobil před silným deštěm i sněhovými překážkami.

Jednoduchost je hlavní předností tzv. carportů s ocelovou konstrukcí. Sloupy a střecha s ostrými tvary vytváří nadčasový vzhled. Možnost výběru barvy, rozměrů i celkového provedení ze stavby vytváří zcela univerzální záležitost.

Tato skutečnost se dá ještě umocnit volbou střechy, zde se může jednat o standardní rovnou variantu, či obloukovou nebo garážovou alternativu. To samé platí i o bočních výplních. Ty vám pomohou uchovat si soukromí a zároveň ochránit před sluncem.
 

Příjemná cena a dlouhá životnost

Kovové přístřešky jsou jednoznačně nákladově nejefektivnější variantou. Kromě nízké ceny, která se dá velmi přizpůsobit celkovému rozpočtu, jsou dlouhotrvající a prakticky bezúdržbové. Záruka na ně se vztahuje na 10 let.

Na rozdíl od dřevěných přístřešků vás nebude trápit červotoč, dřevokazné houby nebo hnití. Kvalitní zpracování zabraňuje vzniku rzi.

Nejkvalitnější materiály

Pro realizaci ocelových přístřešků vybíráme ty nejkvalitnější materiály. Kvalitní německá pozinkovaná ocel si zachovává stabilní stav i při větrech vanoucích rychlostí vichřice či orkánu. Dešťovou vodu ze střechy odvádí integrovaný žlab s odtokem. Jejich instalace je nenáročná. Prakticky se dá zvládnout za jeden den, čímž šetří čas i peníze.