MagazínNeocenitelné výhody plachtové garáže

Cenově dostupné, zcela funkční a naprosto mobilní. Plachtové garáže mají vše, a ještě něco navíc. Často podceňované řešení se dokáže stát plnohodnotnou náhradou pro klasickou zděnou variantu. Představují levný a snadný způsob, jak zajistit ochranu automobilu, zazimování motorky či skladování materiálu.

Zatímco ještě před pár lety byly garáže nedílnou součástí domu, dnes se často budují zvlášť, případně se volí mobilní varianty v podobě přístřešků. Právě variabilita se stává žádanou vlastností. Vždyť například mladá rodina neustále mění svůj vozopark podle požadavků dětí či přání obou rodičů. Plachtová garáž v tomto směru naprosto předčí zděnou variantu.

Polyetylen proti větru, dešti

Obavy z nedostatečné ochrany automobilu jsou dnes již minulostí. Díky využití moderních materiálů a technologií se plachtové garáže stávají zcela odolné proti vnějším vlivům jako déšť či sníh. Povrch je vytvořen z voděodolného tkaného polyetylenu.

Montovaná konstrukce z nerezové trubkové oceli umožňuje garáž kdykoliv smotat či naopak kdykoliv rozložit a přesunout. Objekt je tedy zcela mobilní za každého případu.  

Různorodé využití a rychlá instalace

V případě, že nehodláte využívat garáž pro parkování vašeho automobilu, její využití ve výsledku může být jakékoliv. Například ji můžete přemístit dále na zahradu, kde bude sloužit jako sklad dřeva nebo letní posezení.

Snadná instalace ji umožňuje postavit během několika chvil, a to ihned v den dodání. Při realizaci navíc nepotřebujete stavební povolení. Jedná se tak o rychlý, levný, jednoduchý proces.

Podívejte se na naši nabídku garáží Shelter Logic