MagazínNejprodávanější zahradní topidla

Schází vám na zahradě zahradní topidlo? Podívejte se na nejprodávanější sálavé ohřívače a ohniště, možná právě zde najdete to pravé zahradní topení pro vás.

Zahradní ohřívač výškově nastavitelný + otáčecí klobouk - 10 878 Kč 5 856 Kč

Zahradní ohřívač s nastavitelnou výškou kloubu a směru proudění teplého vzduchu. Je vybaven regulátorem tlaku a přívodní hadicí. Ideální na každou zahradní párty.

Reference: Jedním slovem perfektní. Rozhodně doporučuji, je to skvělá investice :) - Radek

 

Venkovní terasový ohřívač Rotanev - 12 614 Kč

Stylový zahradní ohřívač s výkonem 10,5 kW, regulátorem a přívodní hadicí. S jehož pomocí si můžete užít posezení venku za chladného počasí i ve chvíli, kdy byste jinak oblékali druhou mikinu anebo byli nuceni celý večírek ukončit. Kolečka navíc umožňují pohodlný přesun.

Reference: S výběrem jsem velmi spokojená. Děkuji za rychlé dodání - Hejdová



 

Venkovní terasový ohřívač Subra -  9 015 Kč 5 808 Kč

Sálavý zahradní ohřívač s výkonem 5-8,3 kW (hořák Eco-Plus), nastavitelným sloupkem a kolečky pro pohodlný přesun z jednoho místa na druhé. 

Reference: Všem vřele doporučuji. Je to bomba - Nový


 

Sálavý ohřívač Rondo -  15 972 Kč 13 298 Kč

Vkusně a prakticky řešené zahradní ohřívadlo s výkonem 4,9kW vytvoří za chladných dní a večerů příjemné teplo, které dovolí užívat si posezení venku s přáteli ještě o něco déle. Velikost plamene je regulovatelná a velký reflektor efeltivně šíří teplo do okolí. Plynová lahev je navíc elegantně ukryta v základně a integrovaná kolečka usnadňují přesun.


 

Přenosné zahradní ohniště Pyxis  - 2 890 Kč 1 990 Kč

Pěkně a jednoduše vypadající zahradní ohniště, vhodné na terasu, balkon či kamkoliv jinam, snadno se totiž přesouvá. Topeniště je umístěno dostatečně vysoko nad terénem, takže nehrozí jeho poškození. Ohniště je pak vhodné nejen jako prostý zdroj tepla a světla za chladných večerů na zahradě, ale také pro klasické opékání špekáčků či grilování na roštu.





Prohlédnout produkty z kategorie: Sálavé ohřívače, Zahradní ohniště, Infrazářiče