MagazínNejprodávanější stojany a dřevníky

Chybí vám dřevník? Vyberte si z nejprodávanějších modelů.

Stojan na dřevo Sarin - Cena: od 1 682 Kč

Ocelový stojan dřevo s vyztuženými rozpěrkami a polyesterovou krycí plachtou, která ochrání uskladněné dříví před rozmary počasí. Stojan je k dostání ve 3 rozměrech.

Reference: Praktický snadno smontovatelný stojan rozhodně doporučuji - Petr Mazanec 

 

Přístřešek na dřevo s kůlnou DURAMAX - Cena: od 8 458 Kč

Bezúdržbový přístřešek na dřevo s praktickou kůlnou, kterou lze uzamknout a uskladnit v ní například sekačku a další zahradní vybavení, které by vám jinak překáželo v garáži. Dřevo lze vyrovnávat ve dvou řadách. Na výběr v antracitovém anebo zeleném barevném provedení.



 

Plachtový přístřešek na dřevo Giedi - Cena: 4 041 Kč

Přístřešek na dřevo s konstrukcí z trubkové oceli a krycí polyesterovou plachtou, která dovnitř propouští světlo a udržuje teplo, vybavený parotěsnou podlahou. Větrací otvory umožňují dobrou cirkulaci vzduchu a napomáhá odvádění přebytečné vlhkosti ze dřeva. Výsledkem je, že uskladněné dřevo v přístřešku schne až 2x rychleji.


 

Stojan na dřevo 233x25x144cm - Cena: 2 407 Kč

Ocelový stojan pro polena o délce 30-35 cm, ošetřený kvalitním zinkováním, nahoře spojen pomocí ocelového lanka. Objem přibližně ca 1 m³. Montáž je snadná a rychlá.




 

Dřevník Woodshed - Cena:  15 718 Kč

Elegantní dřevěný přístřešek na palivové dřevo, lze uskladnit až 4,6 m³ dříví. Střešní krytina z asfaltového šindele. Je dodáván paletizovaný, prostřednictvím kurýrní služby.

Reference: Dřevník mám 14 dní a jsem s ním zatím velmi spokojený. Montáž mi dala trochu zabrat, ale mohu jen doporučit - Buchar



Prohlédnout produkty z kategorie: Stojany na dřevo, Přístřešky na dřevo, Sušárny dřeva, Dřevníky