MagazínNejprodávanější pergoly

Nevíte, kterou pergolu z naší nabídky vybrat? Máme pro vás pár tipů na nejžádanější modely.

Hliníková pergola série Tuscany - od 42 890 Kč  20 558 Kč

Hliníková pergola s polykarbonátem, kterou zvládnete smontovat svépomocí. Dostupná v bílé barvě konstrukce v kednom ze 3 typzovaných rozměrů. S pomocí EZ linku je možné vzájemně propojit více pergol do sestavy a docílit tak větší délky.

Reference: Velká spokojenost, neprší nám na terasu. Báli jsme se, že nezvládneme montáž, ale kamarádi pomohli a pergola za víkend stála - Lucie

 

Hliníková pergola série KC - od 41 905 Kč  33 104 Kč

Designová hliníková pergola s atraktivní a odolnou krytinou z polykarbonátu. Dostupná až ve 4 barvách - stříbrné, hnědé, šedé anebo černé. K dispozici na 30 typizovaných rozměrů. Certifikováno TÜV.

Reference: Pergola je perfektní, a děkuji za skvělý dárek. Ohřívač nemá chybu.



 

Hliníková pergola stavebnice - 53 618 Kč  28 418 Kč

Elegantní stavebnicová pergola z hliníku s polykarbonátovou střechou, vybavená okapem. Pergolu snadno sestavíte svépomocí, k dostání je ve 3 rozměrech a bílé či šedé barvě.

Reference: Děkujeme, s výběrem jsme spokojeni - Drahorád


 

Hliníková designová pergola MLR - 114 375 Kč 90 357 Kč

Designová hliníková pergola s plochou střechou, u níž lze před montáží zvolit směr spádu zleva/doprava anebo zprava/doleva. Vybavená polykarbonátovou krytinou. Výběr ze 4 barev konstrukce a 3 rozměrů.

Reference: Děkujeme za rychlé dodání. S objednávkou jsme spokojeni - Ekrt


 

Dřevěná pergola z lepeného dřeva oblouk - 39 919 Kč 34 330 Kč

Elegantní pergola z lepeného dřeva s obloukovou střechou s polykarbonátovou krytinou. Dostupná v mnoha rozměrech, s možností volby až 4 odstínů střešní krytiny a 12 barevných odstínů konstrukce.

Reference: 
Dobrá volba, obchodník v ukázkovém centru v Tehovci nám doporučil tento přístřešek ke, kterému jsme navíc dostali báječný zahradní ohřívač - při chladných večerech s přáteli na zahradě příjemně ohřeje. Vřele doporučuji - Beníšková


Prohlédnout všechny: Levné pergoly, Hliníkové pergoly, Dřevěné pergoly, Designové pergoly