MagazínNejpovedenější realizace přístřešku pro auto

Přístřešek pro auto se stává stále oblíbenější stavbou. Jeho funkční vlastnosti nahradí garážové stání a svým designem obohatí místo, do kterého je umístěn. Jeho variabilita je nekonečná a rozměry i celkové provedení lze volit zcela na základě vašich požadavků.

Přístřešek pro auto lze volit hned v několika variantách. Ty se v prvé řadě liší svým materiálem. V současné době je populární hliník a ocel. Obě řešení vynikají svojí odolností a nabídnou dokonalou ochranu vašemu vozu. Zároveň je možné vytvořit variantu pro dva a více automobilů. 

Klasické provedení hlinikové přístřešku 

Přístřešek pro auto s označením PJR se stal našim bestsellerem. Jeho jednoduchost baví a snadné provedení šetří čas i peníze. Svým vzhledem vytváří velmi jednoduchou stavbu, kterou je možné umístit opravdu kamkoliv. Při našich realizacích se vždy snažíme, aby zapadl do koloritu zahrady a doplnil design domu. V tomto směru záleží čistě na vás zda ho necháte volně stojící. V každém případě získáte dostatek místa pro parkování a pohyb kolem vozu. To v garáží nebývá pravidlem. 
 

Luxusní varianta ocelového přístřešku

Ocelový přístřešek představuje zcela ojedinělé řešení. Jednoduché tvary, mohutná střecha a lesk tohoto nadčasového materiálu vytvářejí nezapomenutelnou stavbu. Konstrukce se dá doplnit o další prvky a vytvořit tak dokonalou alternativu ke garážovému stání. Boční stěny ještě umocní ochranu automobilu před nepříznivými vlivy.
 

Hliníkový přístřešek atypických rozměrů

Při volbě rozměrů hliníkového přístřešku vycházíme zcela z našich požadavků. Atypické provedení může řešit problém s více auty v rodině, nahradit pergolu na zahradě nebo ochránit vůz i přístupovou cestu k domu. XXL řešení svým robustím dojmem zaujme každého kolemjdoucího. 
 

Prohlédněte si nabídku zimních zahrad