Magazín3 stavby ideální pro rodinu

Dřevěná pergola, zimní zahrada nebo altánek. To jsou 3 ideální stavby pro vaší rodinu. Jaké mají výhody a jsou ideální pro děti či domácí mazlíčky? 

1) Dřevěná pergola

Finančně nenáročné řešení nabízí možnost zařídit si vkusnou stavbu a zároveň obohatit vzhled domu. Dřevěná pergola je zcela funkčním doplňkem, který ocení především rodiče. Jedná se o ideální místo pro setkávání s přáteli a relax s výhledem do přírody, a to za každého počasí. 

Navíc si do pergoly můžete umístit jakékoliv vybavení od grilu až po menší zahrádku. Každá pergola svojí konstrukcí obohacuje vzhled domu a tvoří zajímavý doplněk, kterého si všimne každý příchozí. 

2) Zimní zahrada

Zimní zahrada ja absolutně funkční prostorem. Jeho stavbou zvětšíte plochu domu a vytvoříte si další místnost. Můžete tak vybudovat například letní jídelnu či obývací pokoj. Díky prosklený stěnám budete blíže přírodě nebo můžete mít stále na očích svoje ratolesti, jak si hrají na zahradě. Maminky ocení příležitost si udržovat své květiny živé po celý rok, navíc se tak mohou pustit do pěstování něčeho exotičtějšího. 

Pergoly a další nabídka přístřešků v nabídce Hobbytec
 

3) Zahradní altán pro celou rodinu

Pokud toužíte trávit na zahradě opravdu každou možnou chvíli, je zahradní altán pravou volbou. Jeho využití je nekonečné a záleží čistě na vašich preferencích. Pro děti může sloužit jako menší herna případně skrýš, pro tatínky jako místo pro drobné kutilské práce a maminky ocení jeho klid pro relaxování. Jedná se i o místo, kam můžete umístit domácího mazlíčka. Ocení ho zkrátka celá rodina.

Přístřešky a zastřešení