MagazínMontovaný mobilní dům PASCAL

Velmi kvalitní montovaný dům ze dřeva představuje vysoký komfort v jakémkoliv roční době.

4.10.2017

Velmi kvalitní montovaný dům ze dřeva představuje vysoký komfort v jakémkoliv roční době.
 

Dispozice domu
 

Přízemní dům PASCAL s rozměrem 4,5x7,5m má 3 pokoje s koupelnou na ploše téměř 50m2. Po té, co vejdete do domu, ocitnete se v hlavní obytné místnosti s rozlohou 23m2, kde je místo i pro kuchyňský kout. Z této místnosti se vchází do koupelny o 2m2 s vanou, umyvadlem a toaletou. A také do dvou ložnic s rozměry 11, 25m2 a 6,75m2.
 

Materiál montovaného domu
 

Dřevěná konstrukce domu je doplněná o stěny ze severské borovice vysoké kvality o tloušťce 58mm. Okna i výplň dveří jsou opatřená izolačním dvojsklem. Jestliže se rozhodnete pro montovaný dům PASCAL k celoročnímu bydlení, je vhodné doplnit jej i o foukanou minerální izolaci. Podlahová i střešní prkna jsou opatřená perodrážkou. Střešní prkna jsou chráněná šindelem, který výborně odolává slunečnímu záření i náročným klimatickým změnám. Dům je vhodně opatřen svody vody.

 

Cena

Konečná cena domu zahrnuje montážní materiál, okna, dveře, podlahu, střešní krytinu v barvě červené, zelené nebo černé, kování avšak nezahrnuje dopravu domu na místo určení, jeho montáž, zateplení domu a rozvody elektřiny a vody a odpadů.
 

Doprava domu
 

Montovaný dům PASCAL je dodáván jako stavebnice a je složen na paletách. Pro jeho složení na určeném místě je potřeba umožnit vjezd nákladnímu autu. Dům je k dispozici do 60 dní od objednání a spolu s objednávkou si lze objednat také jeho montáž. Je možné složit si přízemní dům PASCAL i svépomocí. Dům je dodáván s pětiletou zárukou.
 

Stavební připravenost
 

Před samotným umístěním domu na určené místo je potřeba připravit vhodný podklad. Ideálně základovou desku. Ideální vodorovná plocha významně ovlivní životnost stavby.f