MagazínMontovaný dům Lyra si zamilujete

Vynikající provedení montovaného domu Lyra s užitnou plochou 135m2 jej předurčuje k trvalému a spokojenému bydlení. Velmi populární provedení je montáž domu spolu s garáží.

Vynikající provedení montovaného domu Lyra s užitnou plochou 135m2 jej předurčuje k trvalému a spokojenému bydlení. Velmi populární provedení je montáž domu spolu s garáží.
 

Popis domu

Na zastavěné ploše 86m2 získáte v přízemí domu 70m2 a v patře 65m2. Dům je dispozičně řešen jako 5+1. Do přízemní části je situována hlavní obytná místnost s kuchyní, pracovna a koupelna se sprchovým koutem a WC. Schodiště nezabírá velkou plochu domu, přesto se po něm pohodlně dostanete do patra domu. Střecha se sklonem 40˚ umožňuje řešit patro, jako podkrovní prostor. V patře jsou 3 dostatečně velké ložnice s rozlehlou koupelnou s vanou. Z přízemní pracovny a také z hlavní místnosti lze vyjít na terasu, která se táhne 10m po straně domu.
 

Technologie domu
 

Montovaný dům Lyra je řešen konstrukcí z izolačních materiálů a panelů SIP. Jde o univerzální stavební systém pro řešení konstrukcí stěn, stropů i střechy. Panel SIP se skládá ze dvou OSB desek vyplněných izolačním materiálem ze samozhášlivého stabilizovaného polystyrenu EPS. Dům má vynikající izolační vlastnosti, které odpovídají požadavkům na nízkoenergetické bydlení. Použitá technologie je zárukou rychlé výstavby, nízkých provozních nákladů, tepelné pohody a odolnosti vůči vnějším vlivům.

 




 
 

Úpravy domu
 

Při výrobě a stavbě domu respektujeme požadavky zákazníků. Máme snahu dodat dům dle typového projektu, ale na základě dohody se zákazníkem můžeme přistoupit k posunutí příček nebo změnit dispozice jednotlivých oken, dveří a celých místností. Zajišťujeme dodání domu v kompletní variantě na klíč. Kdy zajistíme kompletní servis od projektu až po realizaci stavby domu.