MagazínMontovaný dům BERNARD

Dřevěný montovaný jednopodlažní dům BERNARD s balkónem představuje ideální řešení nejen pro rekreační, ale i trvalé celoroční bydlení. Rodinný dům je příkladem kultivovaného, plně funkčního a stylového bydlení za velmi příznivou cenu.

15.9.2017

Dřevěný montovaný dům BERNARD s balkónem představuje ideální řešení nejen pro rekreační, ale i trvalé celoroční bydlení. Rodinný dům je příkladem kultivovaného, plně funkčního a stylového bydlení za velmi příznivou cenu.
 

Dispozice domu
 

Dům s rozměry 5,8x8,6m má užitnou plochu kolem 100m2. Přičemž hlavní místnost v přízemí má 40m2 a koupelna v přízemí je o rozloze 5,5m2je vhodná i pro umístění vany. Do patra vejdeme po dřevěném schodišti do dvou samostatných místností s rozlohou 21,75 a 19,5m2. Z místnosti vpravo od schodiště je vstup na balkon. Dispozice příček domu lze po dohodě se zákazníkem pozměnit.
 
 

Materiál montovaného domu
 

Stavba domu byla realizována ze dřeva severské borovice o síle 44mm. Okna domu jsou vyplněná izolačním trojitým sklem. Dům je pro celoroční obývání vhodné izolovat vrstvou z minerální vlny Rockwool. Jako střešní krytina je použitý asfaltový šindel takzvané bitumenové pásy. Šindel výborně odolává klimatickým změnám i UV záření. Dům je citlivě doplněn svody pro odtok vody.
 
 

Montáž domu BERNARD

 
Dřevěný montovaný dům BERNARD si můžete smontovat svépomocí, avšak montáž domu si lze objednat spolu s objednávkou domu. Dům je dodán na určené místo na paletách. Pro zdárné složení palet na místo určení je potřeba zajistit místo pro vjezd nákladního auta a následného složení palet. Dům BERNARD je dostupný do 60 dní od jeho objednání a výhodou u tohoto domu je jeho prodloužená záruka na 5 let.
 

Recenze
 

Jestliže dáváte přednost přírodním materiálům je montovaný dům BERNARD výbornou volbu, o čemž vypovídají i hodnocení zákazníků, kteří dům zakoupili a spokojeně využívají jeho komfort.