MagazínMontovaný dům BERNARD třikrát jinak

Dřevěný montovaný jednopodlažní dům BERNARD s balkónem je výbornou volbou pro rekreační i celoroční využití. Je však potřeba umět si správně vybrat. Se správnou volbou se montovaný dům BERNARD stane stylovým i funkčním bydlením pro celou rodinu, za velmi příznivou cenu.

20.9.2017

Dřevěný montovaný dům BERNARD s balkónem je výbornou volbou pro rekreační i celoroční využití. Je však potřeba umět si správně vybrat. Se správnou volbou se montovaný dům BERNARD stane stylovým i funkčním bydlením pro celou rodinu, za velmi příznivou cenu.
 


Materiál montovaného domu
 

 
Dům je vyroben ze dřeva severské borovice. Okna i skla ve dveřích domu jsou opatřena izolačním trojitým sklem. Montovaný dům je tedy vhodný pro celoroční obývání. Avšak tepelný komfort v domě lze jednoznačně ovlivnit vhodným výběrem domu z nabízené série.

 

Dispozice domu


Dům BERNARD má obytnou plochu celkem 100m2. Přičemž přízemí zahrnující hlavní obytnou místnost s kuchyňským koutem a koupelnou má 46m2 a v patře je prostor 58m2. Ten zahrnuje část schodiště a dvě samostatné místnosti. V patře je také vstup na zastřešený balkón. Dispozice jednotlivých oken, dveří i příček v domě lze po domluvě s projektantem pozměnit a upravit do parametrů plně vyhovujícím potřebám zákazníka.

 

 

Série Langon
 

Montované domy série BERNARD jsou dodávány ve třech modifikacích. Tyto se nemění stran dispozičního řešení domu, ale zásadní změny jsou v parametrech tloušťky dřevěné desky. Lze si tedy vybrat dům s tloušťkou stěny o síle 44mm, 66mm, ale také variantu domu s dvojitými stěnami 66+66mm. Jestliže tyto stěny doplníme i o vrstvu izolační minerální vlny získáme dům s perfektními izolačními vlastnostmi, který plně odolá i tuhé zimě ve Skandinávii.
 

Svépomocí nebo na klíč?
 

Montovaný dům BERNARD si lze smontovat svépomocí. Avšak montáž domu si lze objednat spolu s objednávkou domu. Dům je dodáváme na požadované místo jak stavebnici na paletách. Pro zdárné umístění palet na určené místo je potřeba umožnit vjezd nákladnímu automobilu po vhodné zpevněné komunikaci.