MagazínInvestujte do své budoucnosti

Každý dnes ví, že nájmy výrobních, skladovacích a kancelářských prostor jsou drahé. Mnohdy je proto se jednodušší nespoléhat na nájem, ale pořídit si vlastní objekt. Ideálním řešením jsou montované haly. Jejich realizace není drahá a investice se vám vrátí během několika let.

Hlavně pro začínající podnikatele může být mnohdy investice do vlastní provozovny velmi zatěžující. Každý výdaj se počítá dvakrát a placení nájmu další straně je ve výsledku zbytečné. Z dlouhodobého hlediska je tak třeba si spočítat, zda by nebylo výhodnější si koupit vlastní pozemek a dle potřeby si postavit montovanou halu a žít tak ve vlastním.

Levnější a operativnější řešení 

Výhodou montované ocelové haly je, že se dá postavit prakticky kdekoliv. Kompletní realizace vás pak vyjde mnohem levněji, než situaci řešit pronájmem. Nákup již hotového objektu také není finančně příliš výhodný. Hala se jeví jako mnohem lepší a operativnější řešení. A především je ze všech variant opravdu nejlevnější

Hodí se i plachtová varianta

Především, když koupíte již hotový objekt, málokdy naprosto vyhovuje vašim požadavkům. Většinou jde o lepší nebo horší kompromis. Naproti tomu montovanou halu si můžete vybrat přesně podle svých představ. Také se dá zvolit varianta, která poroste s vámi, to znamená, že ji můžete dle podle potřeby v budoucnu rozšiřovat.

Hala je zároveň velmi mobilní. Pokud se vám výroba v daném místě nevyplácí, jednoduše ji rozmontujete, odvezete jinam a postavíte na novém místě. Můžete tak třeba výrobu přesunout tam, kde je aktuálně levnější pracovní síla. 

Další variantou je třeba i plachtová hala, která se dá použít třeba jako sezónní výstavní prostor, skladiště nebo provoz. 

Více z kategorie: Montované haly