MagazínŠetřete náklady s chytrou a funkční stavbou

Plánujete podnikat, nebo třeba už podnikáte a chcete svoji provozovnu rozšířit? Pokud ano, pak určitě uvítáte možnost vytvořit si prostor pro podnikání s minimálními náklady. Jednou z možností je využít třeba garáž nebo montovanou halu. Jde o to, jak velký prostor pro vaše aktivity potřebujete. 

Spousta lidí totiž ani netuší, že například betonová garáž může velice dobře posloužit nejenom jako šikovná skrýš pro váš vůz před nepřízní počasí, ale klidně i jako menší provozovnaDají se zde umístit menší stroje a na beton se dá případně položiz i protihluková izolace, abyste nerušili okolí. 
 

Stejně tak ale můžete garáž pořídit přímo se záměrem udělat v ní podnikatelskou provozovnu nebo prodejnu.

 
 

Garáž poslouží i jako prodejna 

Stejné pravidlo platí i o plechové garáži s omítkou. I zde se dá umístit výrobní provoz. Opět je vhodné počítat s protihlukovou izolací. Na tomto typu garáže na první pohled nepoznáte, že jde o omítnutý plech. Budete si myslet, že máte před sebou zděný objekt. Navíc jestliže si zvolíte například plechovou garáž se sedlovou střechou získáváte opravdu reprezentativní objekt.

Halu klidně můžete přesunout

Jestliže ale plánujete podnikání, které si žádá větší výrobní, nebo skladové prostory, pak vám garáž nejspíše nebude stačit. V takovém případě můžete zvolit montované haly. K dispozici jsou v různých rozměrech, zateplené i nezateplené podle vašich potřeb.

Obrovskou výhodou je, že se dá hala rozmontovat a přesunout jinam. Můžete své podnikání přesouvat podle potřeby, třeba podle toho, kde seženete zrovna pracovní síly.