MagazínMontované domy série Modern

Toužíte po bydlení s nízkými provozními náklady, v nadčasovém a elegantním designu a za příznivou cenu? Série montovaných domů Modern představuje to nejlepší řešení.

27.9.2017
 
Toužíte po bydlení s nízkými provozními náklady, v nadčasovém a elegantním designu a za příznivou cenu? Série montovaných domů Modern představuje to nejlepší řešení.
 

Modern 20m²

Nízkoenergetická přízemní stavba Modern 20m² poskytuje praktické a minimalistické uspořádání prostoru. Dům má jednu hlavní místnost, ve které lze zřídit i kuchyňský kout a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Dispozici oken a dveří v domě lze uspořádat zcela dle vašich představ. Jako ideální se jeví možnost umístit jedny dveře v přední části pro hlavní vchod a pak druhé dveře pro vstup na rozlehlou a krytou terasu, která má 22m2, což ocení zejména milovníci venkovního posezení.
 

Modern B 22m²

Montovaný dům Modern B 22m2 ²vypadá, že je pouze o málo větší než základní varianta série Modern, ale zdání klame. Dům má rozlehlou terasu, která má rozlohu 37m2. Její zastřešením lze získat vysoce funkční prostor. Obytný prostor je o 2,5m2 větší než v základní variantě série. Velké prosklené plochy s izolovaným trojsklem vkusně doplňuje dřevěný obklad, který dodává domu elegantní vzhled.


 

Modern 35m²

Tím, že je základní varianta série rozšířená o jeden modul o velikosti 10,3m² získáte k hlavní obytné místnosti s kuchyňským koutem i ložnici. Mezi těmito pokoji je prakticky umístěná koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Montovaný dům Modern 35m² je dispozičně řešen jako 2+kk. Terasa domu je zcela zastřešená. Dům, stejně jako terasa je obložen dřevěným obkladem v barevné kombinaci béžová a hnědá.


 

Modern 52m²

Stejně jako ostatní varianty montovaných domů série Modern, je i největší z nich obložen elegantním světlým obkladem v kombinaci s tmavými prvky. Přestože má velké prosklené plochy, zajišťují izolovaná trojskla a využitá stavební technologie následný nízkoenergetický provoz domu. Prostorná a zcela zastřešená terasa má téměř 47m². Do domu lze vstoupit z terasy a samozřejmě hlavím vstupem. Montovaný dům Modern 52m² je koncipován jako 2+kk. Tak jako u předchozích variant lze dispozice domu upravit.
 

Série Modern
 

Ceny montovaných domů série Modern jsou uváděny v základní variantě Mini. Lze však dodat dům také ve variantě Hobby nebo dům určený k okamžitému nastěhování ve variantě Na klíč