MagazínMontáž přístřešku pro auto svépomocí

Přístřešek na auto se stává stále oblíbenější variantou, jak ochránit svého plechového miláčka před nepřízní počasí. Důvodem je především jeho jednoduchost, montáž zvládne snadno každý svépomocí. Díky tomu ušetříte značnou část finančních prostředků za pomoc profesionála.

Funkční a cenově dostupné řešení. Přístřešek na auto lze pořídit již od několika desítek tisíc korun. Jeho následný provoz je zcela nenáročný, a to včetně prvotní montáže. Jednoduchá konstrukce nabízí možnost si celou stavbu vybudovat zcela sám, navíc ji zvládne každý bez výrazných zkušeností.

Podívejte se na podrobný manuál montáže přístřešku pro auto

Elegantní japonský originál

Rozměry hliníkového přístřešku PJR jsou zcela variabilní a při jejich výběru záleží na vašich možnostech a preferencích. Vše si navíc opět můžete upravovat zcela sami. Přístřešek je samonosný a nepotřebuje kotvení do stavby.

Vysoká odolnost vůči vnějším vlivům je zajištěna eloxovaným hliníkem v kombinaci se střešní krytinou z plného lexanu. Ta má k tomu skvělé izolační vlastnosti a 100% chrání před UV zářením.

Podívejte se na příklad přístřešku instalovaný svépomocí

Variabilní a pevná konstrukce

Hliníková přístřešek série PJF nabídne hned několik rozměrových variant pro jedno i více vozidel. Jeho největší výhoda tkví v jeho variabilitě. Jelikož nepotřebuje pro kotvení další stavbu, můžeme ho umístit kamkoliv nás napadne. Konstrukci je možné si vybrat ve třech barevných provedení, a to ve stříbrném, šedém či hnědém odstínu.

Podívejte se na příklad přístřešku instalovaný svépomocí