MagazínModerní plastové zahradní domky vydrží opravdu hodně

Zahradní domek z plastu byl dříve synonymem možná bezúdržbové, ale nevzhledné boudy na nářadí. Moderní plastové zahradní domky se stěnami z polykarbonátu a hliníkovým rámem však představují naprostý opak. Elegantní, odolnou a stále bezúdržbovou víceúčelovou zahradní stavbu, kterou je radost mít na zahradě. 

Plastový zahradní domek vyniká dlouhou životnosí, a to díky moderním a odolným materiálům. Základ stavby tvoří prakticky nerozbitné polykarbonátové panely, odolné vůči působení povetrnostních vlivům a krupobití. 

Střecha domku hravě unese až 75 kg/m² sněhové nadílky. Stěny jsou čato vyrobeny tak, aby byly schopné dostatečně prosvětlit celý prostor. Hliníkový rám je na rozdíl od běžně používaného plechového podstatně odolnější, zajišťuje dobrou stabilitu a je antikorozní. 

Plastové domky v naší nabídce vynikají praktičností a nesou tyto vlastnosti:

  1. Ventilační otvory na přední a zadní straně domku
  2. Integrovaná protiskluzová podlaha pro snadnější a bezpečný pohyb
  3. Snížený nájez pro snadný vjezd se zahradním kolečkem nebo sekačkou

Montáž svépomocí a mnoho variant

Výhodou je také jednoduchá montáž svépomocí - jen ve dvojici sestavíte plastový  zahradní domek Palram Skylight v řádu desítek minut. A samozřejmě jej sejně jednoduchým způsobem kdykoliv demontovat, rozložený uskladnit a opět smontovat až jej budete zase potřebovat. Klidně na zcela novém, vhodnějším místě.

Plastový domek Skylight v různých rozměrech a ve dvou barevných variantách
 
 

Více z kategorie: Zahradní domky