MagazínMobilní domy Superior

Už dávno neplatí, že zděný dům představuje to nejlepší, co můžeme od domu očekávat. Do popředí se derou montované i mobilní stavby a jejich oblíbenost stále stoupá. To platí také o mobilních domech série Superior.

20.9.2017
 
Už dávno neplatí, že zděný dům představuje to nejlepší, co můžeme od domu očekávat. Do popředí se derou montované i mobilní stavby a jejich oblíbenost stále stoupá. To platí také o mobilních domech série Superior.
 


Série Superior
 

Mobilní domy série Superior jsou vyráběny pomocí moderních stavebních technologií. Izolovaná konstrukce domu je doplněná stavebními moduly SIP. Ty se skládají ze dvou OSB desek, které jsou navíc vyplněny dostatečnou vrszvou samozhášlivého polystyrenu. Díky použité technologii nedochází k tepelným mostům a nežádoucím tepelným ztrátám. Panely SIP jsou 100% recyklovatelné a jsou vysoce odolné vůči plísním, škůdcům i velkým klimatickým změnám.
 



Na vzhledu záleží
 

I to jak vypadá dům zvenčí, ukazuje na styl a vkus majitelů domu. Domy Superior jsou obloženy obkladem ze dřeva. Dům lze dodat na přání zákazníka s pultovou, ale i sedlovou střechou. Rovněž lze dle individuálních potřeb zákazníka upravit dispozici oken, dveří nebo příček v domě.
 

Superior 40m2

Celoroční mobilní dům Superior modern 40m2 se svou užitnou plochou vyrovná běžnému bytu v panelové zástavbě, avšak se zásadním rozdílem. Tento dům je váš. Po vstupu do domu se octnete v zádveří o ploše 2,3m2. Hned naproti hlavního vchodu je koupelna se sprchovým koutem a toaletou o rozloze 3,35m2. A po obou stranách chodby se vchází do dvou pokojů. Větší napravo je s 18,5m2 vhodný pro hlavní obytnou místnost s kuchyňským koutem. Pokoj vlevo je ideální pro ložnici.
 

Superior Luxury

Mobilní dům Superior Luxury je rozlohou stejně velký jako základní verze Superior 40m2. Avšak má velmi velkorysé řešení oken a dveří, které protože jsou dostatečně izolované, nijak neohrožují tepelný komfort v domě. Dům je také celkově obložen dřevem, ale ve světlejším odstínu, než je tomu u základní verze.
 

 


Superior Starline

Dům Superior Starline je dispozičně řešen jinak než je tomu v předchozích variantách. Vstup do domu je z čelní, kratší strany domu přes zcela zastřešenou terasu. Dům je obložen dřevěným obkladem v šedomodré barvě doplněné béžovou. Po vstupu do domu vejdete rovnou do hlavní obytné místnosti s kuchyňským koutem. Z hlavní místnosti vstupujete do ložnice i do koupelny se sprchovým koutem a WC.