MagazínMobilní domy Superior: rychlé a dostupné bydlení

Mobilní domy představují zajímavou alternativu bydlení. Pokud se nad mobilním bydlením zamyslíte, najdete mnoho výhod, díky nimž obliba mobilních domů roste.

18.8.2017

Mobilní domy představují zajímavou alternativu bydlení. Pokud se nad mobilním bydlením zamyslíte, najdete mnoho výhod, díky nimž obliba mobilních domů roste.
Mobilní dům Superior Luxury

Výhodná cena

 
Pořizovací cena domu není jediná, která hraje zásadní roli. Mobilní dům Superior o rozloze 40m2 lze už pořídit pod milion korun, což se u zděného domu s největší pravděpodobností nepovede. Za tento obnos často nelze pořídit ani byt 1+1 v paneláku ve větším městě.
 

Velikost

Mobilní dům Superior Luxury

Mnohý může namítnout, že 40m2 nepředstavuje velkou obytnou plochu, avšak právě v panelových domech se častokrát mladé rodiny tísní v 1+1 o rozloze pouze 30 m2. V mobilním domě Superior budete bydlet na nevelké obytné ploše, ale ve svém. Navíc lze tuto plochu rozšířit o přístavbu zastřešené terasy, kterou si na sídlišti pořídíte jen stěží. Mobilní dům je sice menší, ale poskytne mladé rodině dostatek soukromí.
 

Výhody stavby

Mobilní domy mají velkou výhodu v tom, že se jedná o jeden typ konstrukce. Ta je vyráběná ve výrobních halách pod přísným dohledem, což minimalizuje možné chyby. Výstavba mobilního domu je navíc velmi rychlá a kompletně hotový dům je připraven k nastěhování v rozmezí několika týdnů. Jeho výstavbu lze realizovat kdykoliv během celého roku.
 

Přesvědčte se na vlastní oči

Napsat nebo říci se dá cokoliv, nejlepší však je přesvědčit se na vlastní oči. Tuto jedinečnou možnost nabízí ukázkové centrum v Tehovci, kde si lze mobilní dům Superior nejen prohlédnout. Lze se v něm i projít a s odborníky na mobilní domy prodiskutovat vše, co mobilní bydlení skýtá. Jestliže nevlastníte pozemek, lze mobilní dům postavit i na pozemku pronajatém. Jeho další výhodou je to, že jej lze vždy přestěhovat jinde.


Ekologické bydlení

Mobilní dům Superior představuje systém, který je plně demontovatelný a všechny použité materiály lze recyklovat. Pořízením tohoto typu domu i vy přispějete k zdravějšímu životnímu prostředí.