MagazínMobile - ​​​​​​​mobilní dům, který vás bude bavit

Bydlení v mobilním domě Mobile představuje výbornou alternativu pro rekreační nebo komerční využití.

25.9.2017
 
Bydlení v mobilním domě Mobile představuje výbornou alternativu pro rekreační nebo komerční využití.
 

Série Mobile


Mobilní dům Mobile je možné dodat ve dvou variantách, přičemž u obou variant lze velmi variabilně řešit umístění oken dveří i příček. Spolu s projektantem lze tyto dispozice pozměnit a tím získat prostor, který bude plně odpovídat vašim požadavkům i představám. Dům na první pohled zaujme obkladem ze dřeva v barvě tmavého ořechu s velmi nezvykle řešenou střechou.
 

Mobile 20m²


Základní varianta série mobilní dům Mobile 20m². Dům má rozměr 9,4x3m a na 20m² naleznete vše, co se očekává od rekreační stavby. Do domu se vchází přes terasu a jejím zastřešením lze získat účelné rozšíření obytné plochy. Hned po vstupu do domu se octnete v hlavní obytné místnosti s kuchyňským koutem. Z této místnosti se vchází také do koupelny naproti i do ložnice vlevo od vstupních dveří.
 

Mobile 30m²


Mobilní dům Mobile 30m² je dispozičně řešen tak, že k základní variantě je navíc připojená místnost a to vpravo od hlavní obytné místnosti. Tím získáte ve variantě Mobile 30m² obytnou místnost s rozlohou téměř 11m², koupelnu se sprchovým koutem a toaletou o ploše 2,33m² a dvě ložnice s rozlohou 6,57 a 7,2m². Tyto prostory mohou plně vyhovovat mladé rodině nebo plnit funkci startovacího bydlení.
 

Doprava


Dům je dodáván jako stavebnice a je přepravován na paletách kdekoli na území ČR/Slovenska. K jeho umístění na daný pozemek je potřeba umožnit vjezd nákladního automobilu s vlekem po zpevněné komunikaci.

 
Stavební připravenost


Dům lze umístit na betonové patky a nejlépe na betonovou základovou desku v ideální vodorovné rovině. Jen dokonalá stabilita a pevné ukotvení vede k dlouhé životnosti a bezpečnosti stavby. Dům si pak lze dále smontovat svépomocí nebo zvolit variantu dodávky Na klíč. Tato varianta zahrnuje kompletní sanitární vybavení koupelny, rozvod vody, odpadů a elektroinstalací i pokládku podlahy.