MagazínKVH hranol u nosné konstrukce mobilního domu

KVH nosníky se často využívají v konstrukcích mobilních domů a dalších staveb. Jejich vlastnosti je k tomu předurčují. Pro tento účel jsou navrženy. Jedná se o konstrukční řezivo, které je speciální upraveno pro svůj budoucí účel.

Pokud si tak vybereme mobilní dům z KVH hranolů, získáme opravdovou kvalitu. Tento stavební materiál se vyrábí z jehličnatého dřeva, následně je uměle vysušen, opracován, zbaven všech vad a upraven do odpovídajícího rozměru. Tato péče má za následek dlouhou životnost, odolnost a zároveň se zachovají všechny vlastnosti přírodního materiálu šetrného k přírodě.

3 výhody KVH hranolů

Oproti klasickému řezivu se KVH hranoly liší svým pečlivým opracováním. Aby obstály i v náročných konstrukcích jsou uměle sušeny na požadovanou vlhkost. Povrch je následně zbaven všech vad jako jsou praskliny, místa po vypadlých sucích a další. Všechny tyto úpravy mají za cíl splnit předepsané normy.

Tvarová stálost. Odolnost a s tím spojená dlouhá životnost jsou standardní vlastností KVH hranolů. Vysušený materiál nepodléhá vnějším nákazám. Při zpracování je navíc zbaven všech zárodků potenciálních škůdců. Proces sušení zabraňuje budoucímu kroucení a praskání. Materiál si zachová svoji kvalitu po dlouhá léta.

Variabilní délky. KVH hranoly se dají vyrobit v různých rozměrech, a to včetně větších variant. Po celém svém obvodu mají stejnou šířku i výšku. Díky tomu jsou stěny mobilních domů zcela rovné. A pokud se hranoly obloží dalším materiál, nedochází k případnému vyboulení.

Možnosti využití. Pro všechny tyto vlastnosti se KVH hranoly dají využít nejen jako stěny mobilních domů, ale také u pergol, teras či přístřešků. Tento stavební materiál lze zcela přizpůsobit své funkci. Rozměry a další provedení je zcela variabilní.

Mobilní domy z KVH hranolů

V naší nabídce máme mobilní domy z KVH hranolů. Ty tvoří nosnou konstrukci obvodových stěn. Jejich povrch je následně opláštěn deskou Fermacell. Výplň stěn tvoří minerální vata a na interiérové straně je zabudovaná parotěsná fólie.

Vyberte si z naší nabídky mobilních domů v různých velikostech.