MagazínKubická hliníková pergola ohromí svým designem

Moderní design hliníkové pergoly Cubo v sobě kombinuje jednoduché provedení s využitím moderních materiálů. Vysoce kvalitní konstrukce může být volně stojící nebo připojena k domu. Nabízí tak spoustu možností využití a zvýší architektonickou hodnotu vašeho bydlení.

Pergola na první pohled zaujme prosklenou střechou, která kromě nadčasového vzhledu v sobě nese řadu předností. Jednou z nich je neustále spojení s okolní přírodou. Sluneční paprsky mají neustálý přístup do prostoru a romantickému výhledu na oblohu prakticky nic nebrání. Navíc dokonalé chrání před větrem i deštěm. 
 

Individuální stavba

Při výběru hliníkové pergoly Cubo se nemusíte omezovat na předepsané rozměry či typy. Záleží čistě na vás, kam si stavbu umístíte. Nejpopulárnějším řešením je ji přímo připojit ke zdi domu na verandu či terasu. Ovšem fantazii se meze nekladou. Zajímavou variantu představuje zcela nezávislé postavení volně v prostoru. Stavba se bude vyjímat u bazénu či kdekoliv na rozkvetlé zahradě. V některých případech může sloužit i jako přístřešek pro auto, její využití je široké. 

Individualita se odráží také při výběru vzhledu a doplňků. Pergolu si lze vybrat v široké škále barev. Zároveň ji můžeme obohatit o různé typy osvětlení a zastínění. 
 

Kvalitní zpracování

Dlouhá životnost a nenáročnost je hlavním rukopisem hliníkového profilu. Při výrobě se využívají nejmodernější materiály, aby stavba odolala všem vnějším vlivům a zároveň si zachovala svojí eleganci. Celková stabilita je zajištěna prostorovými spojkami a jednodílným nosným profilem. V praxi to znamená, že například v zimě je konstrukce schopna vydržet zatížení sněhem až 1,5 kn/m².