MagazínJaká stavba je do zahrady nejvhodnější?

Zahrada je vizitkou naší osobnosti. Proto je třeba se soustředit i na ten nejmenší detail. Výběr stavby patří je jedním z nich a dotváří celkový vzhled.

Zahrada je útočištém, prostorem pro relaxaci nebo pomocníkem při pěstování zeleniny a ovoce. Její účelnost závisí pouze na vás a vašich preferencích. K tomu vám pomůže výběr správné stavby. Máme pro vás tři tipy, šité na míru vaší osobnosti.

1) Zahradní domek pro praktiky

Někteří lidé si předsevzali, že budou zahradu z velké části využívat hlavně k praktickým účelům, tedy k pěstování různých plodin od zeleniny až po ovoce. To znamená, že velkou část plochy budou zabírat záhony, rozmanité skleníky anebo ovocné sady. Samozřejmě pro tak rozsáhlé pěstební plochy potřebujete pochopitelně také odpovídající zázemí v podobě zahradní techniky a nářadí. To je nutné někde uskladnit. K tomuto účelu se vyplatí si pořídit zahradní domek

2) Zahradní domek pro milovníky odpočinku

Existuje ale i další skupina lidí, kteří nemají příliš chuť na zahradě cokoli pěstovat. Zahradu tak raději využijí k odpočinku, relaxaci či k setkávání s přáteli. V tomto případě sem ideální zapadá otevřený zahradní altán. Tato stavba dokonale chrání před nepřízní počasí, zároveň si do něho můžeme umístit opravdu cokoliv. Vytvoříme si tak další místo u domu, kde můžeme trávit volné chvíle.

Podívejte se na náš zahradní altán PANAMA
 
 

3) Pergola pro společensky založené jedince

A konečně specifickou kategorií lidí jsou milovníci společnosti. Ti by rádi svoji zahradu přetvořili na místo, kde se budou scházet přátelé k popovídaní a k dalším aktivitám jako je například stále oblíbenější grilování. V tomto případě se jako nejlepší řešení jeví zahradní pergola. Nabízí skvěle zázemí pro umístění veškerého kuchařské vybavení, stolu, židliček a mnoho dalšího.

Podívejte se na naši nabídku pergol a přístřešků
 

Více z kategorie: Přístřešky a zastřešení