MagazínJak snadno postavit garáž

Stavba zděné garáže vyžaduje řadu povolení, času a také finančních prostředků. Zkuste proto zvolit jinou cestu. Pokud toužíte po jednodušším řešení, zvolte montovanou garáž. Prostorná, stabilní a estetická stavba vás ohromí.

Montované garáže v sobě skýtají spoustu výhod. Tou prvotní je, že si je ještě před stavbou můžete prohlédnout na vlastní oči. Naši nabídku si můžete ohmatat v některém z našich ukázkových centerZároveň se zde setkáte s odborníky, kteří vám se vším pomohou a poradí.

Po výběru

Na trhu je k mání spousta různých variant. Mezi ty nejvíce vyhledávané patří pro svou snadnou dostupnost a dobrou cenu montovaná garáž s omítkou. Ta se dokonale dokáže přizpůsobit již postaveným stavbám, díky možnosti výběru barvy omítky v široké barevné škále.  A v případě, že zvažujete vytvořit si v garáži také dílnu, je nejlepší volbou montovaná dvougaráž.

Před koupí garáže

Ani montovanou garáž nelze jen tak umístit na určitý pozemek. Je také potřeba umístění garáže oznámit na příslušném stavebním úřadě. Každá obec, byť vychází ze stavebního zákona, má ještě navíc svá vlastní pravidla. Oznámením o umístění stavby úřadům a ideálně také sousedům předejdete možným problémům.
Garáže v nabídce Hobbytec
 

Stavební připravenost

Před doručením montované garáže na dané místo je potřeba toto místo připravit. Není nutné garáž umisťovat na základovou desku. Vystačíte si se základovými pásy nebo zemními vruty. Jejich nespornou výhodou je jejich rychlost, flexibilita, stabilita, dlouhá životnost a šetrnost k okolí. Pokud se stavebními přípravami nechcete z jakéhokoliv důvodu zabývat, objednejte si montovanou garáž na klíč a vše zajistíme za vás.