MagazínJak levně zajistit kryté parkování pro více vozů

Koupili jste do domácnosti nebo do firmy další vůz, ale v garáži máte jen jedno místo na parkování? Přemýšlíte, jak tento problém vyřešit? Pořídit si další garáž bude poměrně finančně náročné i zdlouhavé řešení. Máme pro vás několik řešení, pro levné kryté parkování pro více vozů.

Koupili jste do domácnosti  nebo do firmy další vůz, ale v garáži máte jen jedno místo na parkování? Přemýšlíte, jak tento problém vyřešit? Pořídit si další garáž bude poměrně finančně náročné i zdlouhavé řešení.  Máme pro vás několik řešení,  pro levné kryté parkování pro více vozů.
 

Dřevěná garáž

Lehká celodřevěná garáž pojme jedno nebo dvě auta. Kvalitní materiál ochrání vaše vozy před nepříznivým počasím i před vandaly. Pořizovací cena je od 75 000 Kč. 

 

Levné přístřešky na auto

Mezi levné přístřešky na auto patří přístřešky s lehkou hliníkovou konstrukcí.  Jejich montáž je velmi snadná, mají elegantní vzhled a velmi odolnou konstrukci. 
 

Ocelové přístřešky na auto

Jedním z nejlevnějších řešení jsou ocelové přístřešky na auto. Nevyžadují téměř žádnou údržbu a skvěle poslouží také jako pergola. Zvládnete je nainstalovat během pár hodin nebo si můžete sjednat také jejich montáž. 
 
Zajistit levně kryté parkování pro více vozů pomocí přístřešků můžete snadno a rychle. Dodací lhůty jsou krátké.  Jednotlivé modely se dodávají jako stavebnice, které zvládnete smontovat snadno. Kryté stání chrání vaše vozy před deštěm i sněhem, kroupama i přímým slunečním zářením, nesedáte tak do rozpáleného vozu uprostřed parného léta.

 

Designové přístřešky

Abyste si pořídili skutečně designový přístřešek, nemusíte investovat statisíce. Jde to i levně. Vybrat si lze z několika typů, které pojmou až 3 vozy. Výhodou je samonosnost, není potřeba je tedy kotvit k budovám.  Záruka je až deset let na skutečně kvalitní produkty. 
 
Výhodou je možnost výběru libovolné barvy i velikosti a hloubky. Můžete je tak skutečně přizpůsobit vašim požadavkům. Střešní krytina připomíná sklo, čímž nabývá na elegantním dojmu. Pořiďte si levné a přesto pěkné parkování pro více vozů.