MagazínHliníková pergola se sklem

Vyniká elegancí a chrání před nástrahami počasí. Taková je hliníková pergola se zastřešením ze skla. Stává se pravou volbou, pokud toužíme vytvořit ideální kout pro společné chvíle s rodinou a přáteli. Jejích služeb se dá využívat téměř po celý rok.

Kvalitní hliníkový rám představuje základ hliníkové pergoly se sklem. Při výrobě prochází materiál speciální úpravou. Tzv. eloxování ho chrání před korozí a dalšími negativními vlivy. Proto i po dlouhých letech si je stavba schopná zachovat svůj lesk a vyniká dlouhou životností. 

Zastřešení ze skla 

Při výběru pergoly je nutné dbát velkou pozornost na zastřešení. Sklo je osvědčenou klasikou, která svým nadčasovým vzhledem splňuje všechny moderní požadavky. V tomto případě se jedná o bezpečnostní variantu. Ta se vyznačuje velkou odolností vůči silnému dešti i sněhové pokrývce. Zároveň snese i velké nárazy, a tak ani kroupy nepředstavují problém. 
 

Snadná údržba

Skleněné zastřešení se dá zvolit v několika variantách. Kromě té čiré je v nabídce i mléčné nebo kouřové provedení. Ty oceníte především v případě, že je pergola po celý den vystavena slunečnímu záření. Nemusíte se tak bát přehřívání interiéru. Zároveň je sklo velmi snadné na údržbu. Stačí vzít požadované přípravky a celou plochu lehce vyčistit. 
 

Elegantní provedení

Sklo je velmi elegantní variantou. Jeho univerzalita zapadne do jakéhokoliv prostředí. S velkými francouzskými okny na terase vytvoří dokonalé spojení. Rozměry konstrukce závisí zcela na přáních nového majitele. Není potřeba dělat kompromisy. Zakázková výroba umožní vytvořit velikost dle prostorových možností. 

Vyberte si z nabídky hliníkových pergol se sklem