MagazínHliníková pergola Pure středem pozornosti

Nadčasový design hliníkové pergoly Pure vychází z její jednoduché konstrukce. Ta díky své povaze dokonale splyne s domem a vytvoří nezapomenutelné a funkční místo pro setkávání s přáteli či dětské hrátky. Přesvědčte se.

Variabilní vzhled a dokonalá fukčnost. Hlinikové pergoly jsou stále oblíbenější stavbou, která naplní každé přání jejího majitele. Svým designem doplní celkový obraz domu a zároveň poskytne chráněné místo před rozmary počasí. Použité odolné materiály procházejí povrchovou úpravou, aby se zabránilo budoucí korozi materiálu. Díky tomu nevyžadují náročnou péči a garantují dlouhou životnost. 
 
Dokonalá ochrana před rozmary počasí a zároveň dostatek světla pro vaše aktivity
 

Čisté linie k nezaplacení

Vysoce kvalitní hliníková konstrukce pergoly Pure byla při výrobě zredukována jen na to nejdůležitější a kloubí v sobě tu pravou a čistou kvalitu v jednom kuse. Profilové pohledy se přímo instalují na dům a stanou se jeho nedílnou součástí. Tento efekt ještě umocní možnost si vybrat z pestré škály barev. 
 
Jednoduchá konstrukce splyne s domem a vytvoří nezapomenutelné místo
 

Celkové rozměry se dají přizpůsobit vaším potřebám, a to díky volitelným rozměrům střechy. Okapový žlab s integrovanou ochranou proti listí umožní snadné čištění. 

Hliníková pergola Pure vytváří nadčasové řešení