MagazínHlavní rozdíly mezi zimní zahradou na zakázku a stavebnicí - která varianta je vhodná právě pro vás

Ne každý si troufá postavit si vytouženou zimní zahradu svépomocí. Proto je možné pořídit si zimní zahradu jako stavebnici nebo na zakázku. Jaký je mezi těmito variantami hlavní rozdíl? Která varianta je pro vás ta pravá?

Ne každý si troufá postavit si vytouženou zimní zahradu svépomocí. Proto je možné pořídit si zimní zahradu jako stavebnici  nebo na zakázku. Jaký je mezi těmito variantami hlavní rozdíl? Která varianta je pro vás ta pravá?
 

Zimní zahrada na zakázku

Zatímco je zimní zahrada na zakázku řešena na míru každému zákazníkovi, podle toho se odvíjí také výsledná pořizovací cena, je stavebnice mnohem levnější a je dostupná pro všechny ve stejných variantách, takže vámi vybranou zimní zahradu může mít i soused od vedle, zatímco tu na zakázku máte na vaše přání jen vy. 
 
Zimní zahradu na zakázku vám přijedou pracovníci firmy namontovat automaticky, zatímco zimní zahradu stavebnici si složíte i svépomocí. 
 

Která varianta je vhodná právě pro mne?

Při rozhodování, zda chcete zimní zahradu na míru nebo si pořídíte stavebnicový systém, si zodpovězte několik otázek:
 
  • jak často budu zahradu využívat
  • jaké mám požadavky na materiál a design
  • jaký mám finanční rozpočet
  • chci mít stejnou zimní zahradu jako řada jiných lidí
  • zvládnu si zimní zahradu složit svépomocí
 
V obou případech získáte výrobky té nejlepší kvality s dlouhou životností. Po zodpovězení otázek se snadno rozhodnete, která varianta je pro vás ta pravá. Pokud se rozhodujete podle ceny, můžete si vybrat také levné zimní zahrady. Výhodou je nízká pořizovací cena, rychlá montáž a kdy zimní zahradu sestavíte ve dvou lidech za malou chvíli. 
 
Pro ty, kdo chtějí investovat do luxusu, jsou vhodnou variantou celoroční zahrady na zakázku. Zimní zahrada je součást vašeho domova, měla by tedy skvěle vypadat a ladit se zbytkem domu, zároveň být energeticky úsporná.