MagazínGalerie posuvných zimních zahrad

Jarní déšť, letní žár, podzimní vichr či zimní sněhová nadílka. Celoroční zimní zahrady s posuvnými okny se přizpůsobí opravdu všemu. Jednoduchý systém otevírání vám umožní, jakkoliv regulovat vnitřní klima. Ať už jste si zimní zahradu pořídili k jakémukoliv účelu, vždy budete zcela spokojení.

Celoroční zimní zahrada v posuvném provedení je ideální místo pro společné posezení s rodinou, dětské hrátky, ochranu bazénu či může sloužit jako letní jídelna. Tento typ stavby vyrábíme přesně na míru vašim požadavkům a preferencím. Zároveň uvažujeme budoucí rozměry a vzhled celého domu. Zimní zahrada je designový prvek a pokud ho vytvoříte s citem, může zvýšit architektonickou hodnotu vašeho obydlí.   



Dlouhá životnost a vysoká odolnost

Za největší přednost zimní zahrady se dají považovat v rámu zasazené skleněné stěny. Ty se dají otevírat nebo zavírat či případně posouvat podle zcela dle situace a aktuální potřeby. Manipulace je lehká a zvládnou i ji děti. Výhoda přichází v letních měsícíc, kdy si můžete nastavit průchod tepla dle venkovních podmínek