MagazínFotogalerie: Interiér zimní zahrady pro každého člena rodiny

Po většinu roku nás těší příjemné počasí. Teploty pomalu rostou a opravdu chladných dní ubývá. Zimní zahrada je tak stále využívanějším místem a plnohodnotnou součástí interiéru. Jak ideálně zařídit její interiér, aby uspokojil všechny vaše přání? Inspirujte se!

Rozšíření vašeho životního prostoru

Zaplaveno přírodním světlem ze všech stran. Velké skleněné dveře, otevřené dokořán při krásném počasí, mohou zcela zbořit bariéry mezi venkovním a vnitřním prostorem vašeho domu. Stačí se nebát do zimní zahrady umístit typicky interiérové prvky. Pohodlná sedačka, jídelní stůl či elektroniku.

Tip: Pokud opravdu toužíme vytvořit další místnost v domě, je ideální zvolit celoroční variantu zimní zahrady. Ta má své nutné parametry. Více se dozvíte zde.

Rozdělte zimní zahradu na části

Atypická zimní zahrada nabídne velký prostor pro různé využití. Jeden kout může sloužit pro odpočinek, ve druhém se mohou realizovat nadšení botanici. Je možné například boční stěny nechat bez možnosti je otvírat, případně obohatit stavbu o stínění.

Tip: Pořiďte si zimní zahradu atypických rozměrů. Navštivte naše stránky a vyberte si produkt z hliníkového materiálu. Vytvoříme vám řešení zcela na míru. 

Soustřeďte se na výhled

Zimní zahrada je většinou orientována směrem do přírody, pokud je umístěna na kopci, nabídne se z ní neopakovatelný výhled. Ten by se neměl rušit. Na místě je do interiéru umístit méně prvků. Pár křesílek a jeden stůl bohatě stačí.

Tip: Navštivte náš eshop a vyberte si ze široké nabídky zahradního nábytku.