MagazínDřevěná chatka CLAUDE

S blížícím se podzimem možná zvažujete pořízení zahradního domu, ve kterém byste uskladnili některé sezonní věci a od jara jej opětovně mohli plně využívat i k obývání? Zahradní chata série CLAUDE je vhodná právě k tomuto účelu. Není příliš velká, je však velmi účelně rozčleněná a hodí se perfektně jak do zahrádkářské kolonie, tak i k rekreačním účelům.

2.10.2017
 
S blížícím se podzimem možná zvažujete pořízení zahradního domu, ve kterém byste uskladnili některé sezonní věci a od jara jej opětovně mohli plně využívat i k obývání? Zahradní chata série CLAUDE je vhodná právě k tomuto účelu. Není příliš velká, je však velmi účelně rozčleněná a hodí se perfektně jak do zahrádkářské kolonie, tak i k rekreačním účelům.
 

Materiál chaty
 

Přízemní zahradní chata CLAUDE je vyroben ze dřeva severské borovice. Tloušťka zdí z prken má celkem 44mm. Tloušťka střešních a podlahových prken je 20mm a jsou opatřená perodrážkou. Dřevo je však potřeba pravidelně ošetřovat vhodnými fungicidními lazurami, aby byla zajištěná bezproblémová dlouhá životnost domu. Okna i dveře domu jsou opatřená izolačním dvojsklem.

 
 

Dispozice chaty
 

Chata CLAUDE má rozlohu 25m2. Má dostatečný přesah střechy, pod kterou je vhodné umístit terasu, která vhodně rozšíří obytný prostor chaty a její uživatelské možnosti. Vstup do domu je řešen jednoduchými prosklenými dveřmi, kterými vejdete do hlavní obytné místnosti s téměř 19m2. Sociální zařízení počítá s rozlohou 3,5m2. Okna jsou umístěná vhodně v obou místnostech.
 

Součást dodávky
 

Součástí dodávky je veškerý montážní materiál, složený jako stavebnice na paletách. Taktéž okna, dveře, kování i podlahová a střešní prkna. Součástí dodávky je i střešní krytina, asfaltový šindel a jeho barvu si lze vybrat ze tří variant – červená, zelená nebo černá. Součástí dodávky není doprava a montáž chaty ani rozvody elektřiny, vody a odpadů.
 

Tip

Pro celoroční možnost využití, je možné chatu CLAUDE vhodně zateplit.