MagazínDárky pro muže

Hledáte zajímavé tipy na dárky, kterými obdarovat manžela, přítele, kamaráda či kolegu? Podívejte se, jaké jsou ty nejlepší dárky pro muže...

Hledáte zajímavé tipy na dárky, kterými obdarovat manžela, přítele, kamaráda či kolegu? Podívejte se, jaké jsou ty nejlepší dárky pro muže.

Nářadí do dílny

Rozhodně oblast dárků, která zaručeně nezklame. Téměř každý muž je takzvaným domácím kutilem a mnoho z nich má doma dokonce i vlastní dílnu. I proto je ideální držet se při nákupu tohoto směru. My doporučujeme různé nářadí, jako třeba:
  • Vrtačky
  • Pily a brusky
  • Šroubováky
Jedná se o základní sortiment, který se dnes využije v každé dílně. Doporučujeme zohlednit hlavně kvalitu spojenou s vyhlášenými značkami. Pozor však na to, co váš muž skutečně využije, nebo co mu chybí.

Pomůcky na zahradu

Je součástí vašeho domu i zahrada, na které váš muž často pracuje? Ulehčete mu práci a kupte mu pomůcky na zahradu. Může se jednat o sekačku, vertikutátor anebo křovinořez, hitem jsou také motorové pily, nebo řada dalších pomůcek, které usnadní práci. 
 

Co třeba něco zábavného?

Říká se, že každý muž je v duši stále dítětem. Souhlasíte? Potom váš dárek nemusí být nutně jenom praktický, ale může i zabavit. Velmi poptávaným sortimentem posledních let jsou hrací stoly. Může to být třeba oblíbený fotbálek, stůl na pool a nezklame ani oblíbený vzdušný hokej. Navíc může takový dárek zajistit zábavu pro celou rodinu. Výhodou je i příznivá cena - začínající na několika stovkách či nižších tisících korun.
 

Dopřejte mu odpočinek

Zdá se vám, že váš partner toho má v poslední době až nad hlavu? Pak mohou být vhodnou volbou dárky jako u nás velmi oblíbená závěsná lehátka, kde lze příjemně relaxovat a čerpat nové síly. A pokud si můžete dovolit investovat více, zkuste třeba finskou, nebo infrasaunu - dokonalá relaxace zaručena. Navíc v pohodlí domova, ideál.
 

Dárky pro muže se mohou týkat i sportu a pobytu v přírodě

Je váš muž milovník sportu, nebo pobytu v přírodě? Kupte mu to správné vybavení. Třeba věci, na kempink. I ty se mu nejenom budou hodit, ale rozhodně ho potěší to, že myslíte na jeho konkrétní zájmy. Může to být nejenom praktické oblečení, ale třeba i stan, spacák, karimatka a mnoho dalšího. Tedy vše, co se při spaní mimo domov může naplno využít.