MagazínDárky pro kutily

Máte doma kutila a přemýšlíte nad tím, jakým zajímavým dárkem ho obdarovat? Podívejte se s námi na pár tipů na dárky pro kutily, kterými můžete potěšit.

Máte doma kutila a přemýšlíte nad tím, jakým zajímavým dárkem ho obdarovat? Podívejte se s námi na pár tipů na dárky pro kutily, kterými můžete potěšit.

Nářadí jako naprostý základ

Je jasné, že pokud je váš partner, nebo kdokoliv z rodiny vášnivým kutilem, ocení nejspíše něco, co ideálně využije ve své dílně. Sem patří především nářadí. Například vrtačky, brusky a pily. Od ručních až po elektrické.

Náročnější a zkušenější kutil tělem i duší pak ocení dárek v podobě lupínkové nebo kolébkové pily, soustruhu anebo hoblovky a protahovačky. 

Mezi dárky pro kutily patří i samotné zázemí

Pokud doma máte kutila, který ale nemá potřebné zázemí pro svou práci, můžete mu jej zařídit darováním zahradní kůlny anebo zahradního domku. Případně plechové garáže, která rovněž představuje ideální prostor pro zřízení dílny.  

Nechte ho, ať vyrobí něco zajímavého

Ano, i to může být zajímavým dárkem pro kutila. Co máme na mysli? Dnes není problém koupit třeba altán, stejně jako pergolu v podstatě hotovou, jenom v demontu. A právě to může být skvělý dárek pro kutily. Pokud někdo z vašich blízkých vždy snil o tom, že si na své zahradě něco podobného sám postaví, je to ideální cesta, jak ho potěšit.

Nejenom, že je zde jistota, že obdarovaný získá něco zajímavého, ale zároveň bude jistě potěšený tím, že se naplno ukáže jeho zručnost. Samozřejmě do tohoto segmentu spadají také přístřešky na auto, přístřešky na dřevo ale i zmíněné zahradní domky a kůlny.


Kupte cokoliv, co souvisí i se zahradou

Kutilství však nemusí být spojené jen s dílnou, ale týká se také zahrady a usnadnění či zefektivnění práce a jejího využití. Potěší tak například skladové prostory v podobě úložných boxů, zahradní kolečko a další zahradní vybavení.