MagazínDárek pro manžela

Nevíte, čím obdarovat vašeho muže? Ať už je to k jakékoliv příležitosti, s našimi tipy vyberete ten pravý dárek pro manžela rychle a snadno.

Nevíte, čím obdarovat vašeho muže? Ať už je to k jakékoliv příležitosti, s našimi tipy vyberete ten pravý dárek pro manžela rychle a snadno.

 

Hledáte něco praktického?

První možností je výběr dárku, který váš muž využije. Jestliže bydlíte v rodinném domě, rozhodně nic nezkazíte výběrem zajímavého nářadí, které se mu bude hodit v jeho dílně. Vhodným dárkem pro kutila může být elektrické nářadí či dokonce celé nářaďové sady. Stejně tak může potěšit zahradní potřeby.


Miluje svůj vůz?

Je jasné, že muži chtějí, aby jejich automobil byl za všech okolností naprosto dokonalý. Pokud to platí i v případě vašeho manžela, zkuste vsadit na autokosmetiku, a pokud se nebojíte plácnout přes kapsu, tak třeba rovnou přístřešek na auto, nejlevnější pořídíte už za pár tisíc. Bude tak mít vždy jistotu, že je vůz v bezpečí před rozmary počasí.


Zkuste něco pro relaxaci. Takový dárek pro manžela nezklame

Nejenom práce, ale i odpočinek je něco, co by měl každý muž pravidelně absolvovat. I proto by měl být dárek pro manžela spojený s tímto druhem trávení volného času. My doporučíme třeba přenosné vířivky. Nebo třeba domácí saunu. Výhodou takovýchto dárků, že si jich můžete užívat společně, takže jejich pořízením zabijete dvě mouchy jednou ranou. Potěší také houpací síť.


Co takhle něco na zahradu?

Vrátíme se zpět k zahradě, kde se může rovněž hodit dřevník, kde lze uskladnit dřevo tak, aby bylo v suchu. Stejně tak se ale na zahradu může hodit třeba nový zahradní nábytek, také ideální dárek. Zvláště, pokud váš partner velmi rád pořádá grilovací párty a posezení s přáteli. Ze stejného důvodu může ocenit také nový, lepší gril. A pokud je ve skrytu duše stále ještě kutilem, je vhodnou možností koupit mu třeba altán. Ten mu dojde v demontu a tak bude jeho úkolem ho nejprve postavit a potom ho může začít využívat.

Oblíbené dárky pro manžela: