MagazínDárek pro dědu

Blíží se doba, kdy bude potřeba pořídit dárek pro dědu? Pokud stále ještě nevíte, čím byste ho měli obdarovat, přinášíme vám několik zajímavých tipů.

Blíží se doba, kdy bude potřeba pořídit dárek pro dědu? Pokud stále ještě nevíte, čím byste ho měli obdarovat, přinášíme vám několik zajímavých tipů.


Zaměřte se na oblast zahrady

Je váš dědeček stále vitální a rád pracuje na zahradě? Potom jej určitě potěšíte dárkem v podobě chybějícího či užitečného zahradní nářadí a vybavení.


Co takhle něco do dílny?

Je váš děda domácím kutilem? Je jedno, zda raději pracuje se dřevem, nebo raději pracuje třeba s kovem. Vhodné nářadí do dílny v takovém případě udělá radost vždy. Pokud si nejste jisti výběrem, je dobré držet se několika klíčových parametrů, se kterými chybu neuděláte. Sem se řadí:
  • Konkrétní značka, multifunkčnost a kvalita nářadí


Něco pro jeho automobil?

Také váš dědeček neustále hýčká své auto? Pokud nemá garáž a parkuje ho jenom tak u domu, můžete mu udělat radost opět celkem zajímavým dárkem. O co se jedná? Jsou to přístřešky na auto, tedy cenově dostupnější a moderní alternativu ke klasické garáži. Díky takovému přístřešku bude automobil ochráněn především před rozmary počasí.

Je děda vášnivým chovatelem?

Pokud ano, rozhodně se mu mohou hodit i dárky z tohoto segmentu. Pokud se na ně podíváme konkrétně, může mít dárek pro dědu hned několik podob. V případě psů se mohou hodit třeba klasické pelíšky, ale i kotce, nebo také boudy. Stejně tak mohou přijít vhod různé přístřešky pro domácí zvířata či dnes tolik oblíbené králíkárny. Tedy dárky, které ocení jak běžný majitel domácího mazlíčka, tak i zkušený chovatel.

Co takhle něco do domácnosti?

I zde je možností celá řada. Mohou to být třeba obyčejné rohožky, kvalitní matrace pro lepší spánek, ale také nábytek, nebo bytový textil, či doplňky do jednotlivých místností. Chybí v bytě vašeho dědy modernější dekorace a doplňky? Pak možná ocení nástěnné hodiny, lampu na čtení...