MagazínProdlužte životnost dveří designovým prvkem

Jak uchránit okolí domu, především pak vchodu před nečistotami, udělali jej bezpečnějším a příjemnějším? Přístřešek nebo vchodová stříška je ideálním řešením. Nabízí funkčnost i originální design.

Můžete si vybrat, zda chcete například hliníkový přístřešek, který je velmi levný a zároveň mimořádně praktický. To je jednoznačně dobrá volba. Hodí se hlavně k modernějším domům s odlehčenou konstrukcí, k nim bude velice dobře ladit.

Naproti tomu domy s mohutnou konstrukci budou spíše přitahovat bytelné ocelové přístřešky. Další kapitolou jsou potom přístřešky dřevěné, které samozřejmě nejlépe vypadají u dřevěných staveb nebo rustikálních chalup. Je to ale jinak vaše volba, který z nich si vyberete.

Inspirujte se ve videu

Nenechte si zničit vstupní dveře domu

Zároveň je velice důležité ochránit si domovní dveře, aby měly co nejdelší životnost. Jestliže byste nechránili dveře svého domu, potom by je velice brzy poškodil déšť. Když je bude vytrvale šlehat déšť, samozřejmě touto vlhkostí bude docházet k poškození, až třeba loupání laku. Zároveň také může dojít ke kroucení dveří, pokud jsou dřevěné, protože dřevo je hygroskopický materiál. Jak ale chránit dveře? Nejednodušším způsobem je vchodová stříška

Více z kategorie: Přístřešky a zastřešení