MagazínNeocenitelné výhody krytiny z polykarbonátu

Jestliže chcete mít zastřešenou pergolu u domu a přitom maximálně využívat přirozené světlo ze slunce, je polykarbonát naprosto logickou volbou. Stále populárnější provedení vás dokonale ochrání před nebezpečnými UV paprsky.

Přístřešek v sobě zahrnuje velmi široký pojem. Při jeho výběru můžeme volit katalogový typ nebo si můžeme zařídit stavbu přesně na míru. Například levné přístřešky na auto jsou ty, u kterých hraje hlavní roli cena. Ovšem pozor, nikdy to není na úkor kvality. I v případě levných řešení se můžete spolehnout na to, že se nabízí dostatečně kvalitní provedení, aby vykazovalo dostatečně dlouhou životnost.

Ochrana i nadčasová design

Polykarbonátem je díky svým vlastnostem materiálem budoucnosti. V poslední době se navíc začíná těšit stále větší oblibě a hojně se využívá jako střešní krytina například pro zahradní pergoly. Jestliže toužíte po tomto typu stavby a přitom maximálně využívat přirozené světlo ze slunce, je polykarbonát naprosto logickou volbou. Jste pod ním chráněni před škodlivými UV paprsky, a přitom současně máte co nejvíce světla. 
Podívejte se na neocenitelné vlastnosti polykarbonátu

  Přístřešky a zastřešení