MagazínCeloroční zimní zahrada Tradicional

Pro milovníky luxusu a designových řešení jsme připravili dokonalou zimní zahradu série Tradicional. Pohodlně se usaďte s kávou a přečtěte si její výhody. Získáte tak přesnou představu, jak se budete v tomto objektu cítit, a to za každého počasí. Můžete si užívat jak letní horké dny, tak i zasněženou krajinu.

Zimní zahrada Tradicional vyniká svojí kvalitní konstrukcí a poskytne vám příjemné zázemí v průběhu celého roku. I za studeného počasí se díky její izolaci můžete těšit z příjemného posezení a prožít tak ty vaše nejkrásnější okamžiky s rodinou či přáteli. Použitý hliník představuje moderní materiál, který působí nejen elegantně na první pohled, ale má také nekonečné funkční vlastnosti. Odolává například silným povětrnostním vlivům. Jeho stabilita poskytuje dobrou ochranu proti neoprávněnému vniknutí. 

Stabilní střešní systém

Střešní systém je speciálně navržený, aby nevyžadoval podpůrnou konstrukci, montáž se přitom provádí přímo na obvodovou sestavu. Vše je vytvořeno tak, aby maximálně pomohlo celému objektu od zátěže čerstvého deště. Voda je tak odváděna integrovaným systémem žlabů a svodů. 
 

Design na prvním místě

Předností je možnost si vybrat zimní zahradu zcela na míru. Například při výběru barvy se nemusíte omezovat, na výběr máte celou paletu barev. Zimní zahrada Tradicional je sama o sobě designovou stavbou, co ještě umocní její nezapomenutelný vzhled je možnosti si ji vytvořit zcela na míru a přizpůsobit ji vzhledu domu. Tím navíc zvýšíte jeho hodnotu. 

Při tomto řešení neváhejte kontaktovat odborného poradce. Stále na vás může čekat řada překvapní, které sami nevyřešíte. Jedná se například o zaměření místa, kde má celý objekt stát. To navíc provede technik zcela zdarma. Celková cena za montáž se pak odvíjí od náročnosti, stavební přípravenosti, typu profilů rozměrů a zvolené barvy. 
 
Podívejte se na nabídku zimních zahrad Hobbytec
 


Prohlédnout více z kategorie Zimní zahrad