MagazínStaňte se králem mezi sousedy

Vytvořit si na své zahradě kousek ráje a oázu klidu může každý. Stačí si pořídit bioklimatickou pergolu s otočnými lamelami, která rozzáří každý prostor.

Jedním z důvodů, proč si pořídit bioklimatickou pergolu, je její jedinečný stínicí systém. Ten pracuje zcela bez problémů po celý rok. Otočné lamely vás ochrání před prudkými slunečními paprsky při nedělním obědě či grilovačce před západem slunce. Natočením lamel navíc urychlíte proudění vzduchu a posezení je tak mnohem snesitelnější i v prudkém horku. Pergola je vyráběna z extrudovaného hliníku a díky tomu snese i silnější poryvy větru až do rychlosti 200 km/hod.

Pořídit si můžete variantu na míru vaší terase či zahradě. Stejně tak lze pergolu s kotvením do fasády nebo volně stojící.

18 rozměrů

 
V naší nabídce najdete několik modelových řad - Biossun Bio 120, 180 a 230. Ta základní Bio 120 se vyrábí v 18 různých rozměrech. Další varianty nabízí mnohem masivnější konstrukci a lze je tak pořídit až do velikosti 7 metrů. Jednotlivé pergoly můžete libovolně na sebe napojovat.

Lamely lze naklápět až o 176 stupňů a umožnít tak odvod teplého vzduchu z pod pergoly. Bát se nemusíte nepříjemností ani v deštivém počasí. Lamely spolehlivě odvedou dešťovou vodu pryč. Díky použití bočních stěn vytvoříte skvělou ochranu proti studenému vzduchu v zimním období. S pergolou Biossun získáte perfektní zázemí i pro ty nejnáročnější uživatele. Zaujme vás také moderní, elegantní design a LED osvětlení.