MagazínKomfort cestujících přesně na míru

Autobusové zastávky jsou velmi důležitou součástí městského mobiliáře. Rozhodli jsme se vyjít vstříc moderním požadavkům a přinést maximální komfort pro cestující.

V případě autobusových nádraží a stanovišť mají zastávky zpravidla jednotné zázemí. Čekárny umíme přizpůsobit na míru požadavkům konkrétního města či obce nebo dopravce. Lze pořídit také lavičky, odpadkové koše a další prvky.

Významnou částí označníku autobusové zastávky je značka čtvercová nebo kulatá, která se od roku 2011 vyrábí dle standardu a se statusem dopravní značky. Každá zastávka zpravidla využívá městské osvětlení na veřejných komunikacích. Námi dodávané přístřešky, autobusové zastávky či kuřárny jsou bez osvětlení.

Zastávky dle nejpřísnějších požadavků

Jednotlivé zastávky mají ocelovou konstrukci a polykarbonátovou výplň. Jsou velice odolné vůči rozmarům počasí i nárazu. Cestující tak mohou pohodlně čekat na svůj spoj. Tyto přístřešky je možné využít také jako kuřárny, kdy je uživatel chráněn před deštěm, zároveň neobtěžuje okolí cigaretovým kouřem. V nabídce prosklených venkovních autobusových zastávek a čekáren lze volit mezi výrobky různých délek. Na kvalitě si velmi zakládáme, proto jsou použity ty nejlepší materiály.

Jednotlivé zastávky je možné dodat také včetně montáže. Nesmíme opomenout nejen kvalitní konstrukci, ale také moderní design, který je v dnešní době nemožné opomenout.