Magazín5 způsobů, jak využít betonové moduly

Betonové prefabrikované moduly nabízejí široké možnosti využití. Jejich výhodou je rychlé dodání, velmi snadná montáž, možnost propojování mezi sebou a rozšiřování jednotlivých místností, apod.

Betonové prefabrikované moduly nabízejí široké možnosti využití. Jejich výhodou je rychlé dodání, velmi snadná montáž, možnost propojování mezi sebou a rozšiřování jednotlivých místností, apod. 
 

Jak využít betonové moduly


Kanceláře

Betonové moduly jsou velmi variabilní. Jedním ze způsobu použití jsou mobilní kanceláře. Poskytnou dostatek prostoru i světla. Moduly lze navíc zateplit, takže můžete využívat kanceláře po celý rok. Potřebujete novou posilu? Není nic jednodušší, než přidat jeden modul jako další kancelář. Moduly lze rovněž skládat na sebe a vytvářet patra.
 

Sklady

Další z možností využití jsou skladové a archivovací prostory. Nemáte dostatek místa v garáži, kanceláři nebo v domě? Stačí umístit betonový modul na váš pozemek a rázem máte skladové prostory na materiál, zboží či důležité dokumenty.
 

Pumpy

Toužíte po benzínové pumpě, ale výstavba je drahá? S betonovými moduly ne. Je možné použít jeden, dva nebo tři moduly. Získáte také kancelář, šatnu pro personál a malou prodejnu. S barevnou fasádou svou pumpu odlišíte od ostatních. 
 

Obchod

Není ve vašem okolí prodejna? Začněte podnikat a postavte betonové moduly tak, aby vznikla prodejna a sklad. Betonové moduly nabízí využití pro mnoho podnikatelských aktivit. 
 

Školky

Betonové moduly jsou užitečné svou variabilitou a tak je možné použít je na výstavbu mateřské školy, jeslí nebo herního centra pro děti. 

 

Betonové moduly mají mnoho výhod:

  • jsou variabilní
  • snadná montáž
  • plně nahradí provozovnu, kancelář, ubytovnu..
  • není potřeba stavební povolení
  • řešení na míru 

Betonové moduly se osazují na základové pásy, jejich výstavba je proto možná v řádu několika dnů. Hotový dům lze začít používat okamžitě. Je možné rovněž moduly dle potřeba jakkoliv upravovat z hlediska dispozice.