Magazín5 nejprodávanějších mobilních domů v nabídce Hobbytec

Jako celoroční bydlení, víkendová chalupa či komerční prostor. Pro mobilní dům vám stačí pozemek a touha vybudovat nezapomenutelné místo. Tento typ stavby představuje moderní řešení, jak vytvořit cenově dostupné bydlení v souladu s okolní přírodou. Podívejte se na 5 nejprodávanějších mobilních domů v nabídce Hobbytec.

Současné trendy přejí přírodním materiálům. Všechny domy jsou vyrobeny z recyklovatelných SIP panelů. Tento systém dokonale izoluje teplo, zvuk a odolává dalším vlivům. Díky tomu je možné mobilní domy obývat celoročně.

Prosluněný dům Chantal

Rozměry: 100–250 m²

Dispozice: 4+kk

Velké skleněné plochy dominují rodinnému domu Chantal. Prakticky celá přední strana se dá otevřít a propojit tak interiér s okolní zahradou. Součástí je terasa nadstandardních rozměrů. Pokud se dům orientuje na jižní stranu, ve všech místnostech získáte přísun přirozeného světla po celý den.

Nekonečný prostor domu Anne

Rozměry: 135 m²

Dispozice: 6+1

7 místností, 3 sociální zařízení a prostorná kuchyně. Dvě patra domu Anne jsou připravena uvítat vícečlennou rodinu či se stát luxusním zázemím pro větší společnost. Dispozice lze přitom upravovat dle preferencí. To samé platí o vzhledu exteriéru. Na velkou terasu je možné umístit pergolu či zimní zahradu.

Rostoucí dům Renne

Rozměr: 105 m²

Dispozice: 3+kk

Mobilní dům Renne zaujme svých vzhledem. Exteriér je možné zvolit v provedení s venkovní omítkou či zvolit dřevěné obložení. Stavbu je možné rozdělit na jednotlivé etapy, a to podle potřeb a finančních možností. Ve druhé fázi je možné prostor rozšířit do druhého patra.

Klasický vzhled domu Marcelle

Rozměr: 49 m²

Dispozice: 2+1

Sedlová střecha, velká terasa a prostorné pokoje vytvářejí z mobilního domu Marcelle ideální místo pro mladší či starší pár. A pokud dojde k rozšíření rodiny, lze snadno přidat další modul. Hlavní výhodou je cenová dostupnost a variabilita.

Novinka - mobilní dům Alex

Rozměr: 60 m²

Dispozice: 4+kk 

Jak vytvořit kvalitní bydlení v krátkém čase? Mobilní dům Alex nabízí kvalitní konstrukci, moderní dispozice, variabilitu a dostupnou pořizovací cenu. Skladba interiéru je v nabídce ve dvou variantách. Pro svoji povahu je možné dům využít ke komerčním účelům. Při samotné realizaci nabízíme řešení zcela na klíč.