Magazín5 důvodů, proč si pořídit modulový dům

Chcete si pořídit dům a víte, že vás náročná rekonstrukce starého domu neláká? Chcete si pořídit nové bydlení, které v sobě skrývá vysoký komfort, vkus a energetické úspory? Zkuste se zamyslet nad výhodami modulového domu. Modulový dům totiž není běžný dům, a když se pro něj rozhodnete, určitě neprohloupíte.

16.6.2017
 
Chcete si pořídit dům a víte, že vás náročná rekonstrukce starého domu neláká? Chcete si pořídit nové bydlení, které v sobě skrývá vysoký komfort, vkus a energetické úspory? Zkuste se zamyslet nad výhodami modulového domu. Modulový dům totiž není běžný montovaný dům, a když se pro něj rozhodnete, určitě neprohloupíte.
 

Nízké náklady

Modulové domy jsou koncipovány tak, aby vzniklo naprosto pohodlné bydlení s nízkými provozními náklady.
 

Mobilita

Možnost změny, je kouzlo, které zděný dům postrádá. Modulový dům je určen k celoročnímu bydlení, a jestliže se po letech rozhodnete vyměnit městský ruch za klid na venkově, přestěhujete se zároveň se svým modulovým obydlím.
 

Účelný

Modulový dům je vyřešen způsobem, který umožňuje zcela efektivní využití prostoru. Modulový dům je dokonalý v tom, že roste spolu se svými uživateli. Snadno si můžete pořídit úsporné studentské bydlení, které s pořízením rodiny jednoduše rozšíříte o další moduly, a ty se stanou přirozenou součástí vašeho původního domku.
 

Životnost

Výroba jednotlivým modulů domu je založena na použití kvalitních materiálů i na jejich perfektním zpracování. Modulový dům je tedy vysoce kvalitní stavbou, která má vysokou životnost. Samozřejmě, jako jiné stavby vyžaduje údržbu, ale při dobré péči bude modulový dům sloužit svým obyvatelům dlouhá léta. Za velkou výhodu lze považovat skutečnost, že jestliže dojde k poškození některého z modulů, je možné tento modul snadno vyměnit za jiný.
 

Rychlá realizace

Od plánů k realizaci modulového domu uplyne nejvýše čtyři měsíce a můžete bez starostí bydlet. Není potřeba provádět úklid po řemeslnících nebo úklid suti na pozemku či rozježděných kolejí od těžké techniky.